A Párbeszéd Magyarországért szóvivője, Barabás Richárd egy műanyag gerincoszloppal kedveskedett Polt Péternek az ügyészség napja alkalmából – számolt be a Nol.hu.

Úgy véli, a főügyész akadályozza, hogy végre kivizsgálják a korrupciós botrányokat.

Tarthatatlan, hogy ebben az országban szinte következmények nélkül ellophatják bárkinek a pénzét és a felelősök kezén sosem kattan a bilincs

– írta Facebookján.

Barabásnak nem sikerült bejutni a Markó utcai Legfőbb Ügyészség ajtaján. Először azt mondták neki, hogy nincs senki az épületben, majd kisvártatva egy taláros férfi lépett ki azon.

A PM aktivistája és egyben a ZöldFront elnöke többek között a Szijjártó-, Rogán-, Habony-, Mészáros-, Tarsoly- és Tiborcz-ügyeket sorolta fel a Népszabadságnak, mint máig kivizsgálatlan botrányokat. Barabás elmondta, a korrupció az ország egyik legnagyobb problémája, melynek feltárását többek között Polt Péter gátolja. Véleménye szerint Polt gerince egy fonálféregével vetekszik, ezért gondolta, hogy meglepi egy újjal.

Miután a Markó utcai ajándékozási ceremónia sikertelenül zárult, Barabás Richárd kijelentette, hogy ő nem akart szabálysértést elkövetni, csak egy kérdést szeretett volna feltenni Polt Péternek arról, hogy támogatja-e a PM antikorrupciós javaslatát – írja a Nol.hu.

Hozzátette, hogy nincsenek illúziói Polt válaszával kapcsolatban, hiszen ha támogatná a PM javaslatát, azzal elismerné, hogy rosszul végzi a munkáját és csak „Orbán bábja”.

Ideje Polt Péternek elszámolnia a magyarokkal és saját lelkiismeretével!

– mondta.

Habár az ajándékot nem tudta átadni, sikerként könyvelte el az akciót, mert úgy érzi, felhívta a közvélemény figyelmét arra, hogy a kormány velejéig korrupt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Senara: A Pol-Polt megkérdezte ,,ez milyen testrész,,???
Neki nincs olyan, hová gondolsz!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Anatómia ismeret hiányában Polt Pot nem tudta azonosítani az eszközt. Tolmácsot nem kért, telefonos segítséget nem akart igénybe venni.
Freewolf
Megint valami külföldi liberális banda által pénzelt tahó kis aktiviskácska performansza a feltűnés jegyében! Jobbulást neki!
paolo006
Ez nem igaz így teljesen, mert ha egy átlag polgár(aki nem a mi kutyánk kölyke)lopja el más pénzét ott kattan rögtön a bilincs. Nem kell heteket várni. Sokszor akkor is ha nem ő lopott.
hetöndöe
@Freewolf: Javaslom ,maradj még sokáig itt a Propin,hiszen mióta megörvendeztetsz bennünket hatalmas bölcsességeiddel,csupa móka és kacagás itt az élet.:-)))
"Megint valami külföldi liberális banda által pénzelt tahó kis aktiviskácska performansza a feltűnés jegyében! Jobbulást neki! "

Javaslom továbbá,hogy a klaviatúra felesleges püfölése helyett nyomj egy ctrl-c-t ,hogy a fenti felettébb bölcs mondatodat az ámítógép megjegyezze!Ezután bármilyen a jobb oldalt ért kritika hallatán csak egy crtl-v-t kell nyomnod és máris élvezheti a nagyérdemű mélyen szántó gondolataid!
További kellemes püfölést!:-)))
hetöndöe
@Freewolf: Mondom én,hogy cizellált gondolataid megtalálják az arra érdemeseket és megfelelő intelligenciával rendelkezőket.Fenti tömör,lényegre törő megállapításod is csak azt bizonyítja,hogy míly magasan kvalifikált zemberek szórják a bölcsességeket a jobboldalon,hiszen nekik is szólnak a bölcs gondolatok.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.