Éppen tegnap beszélgettem egy barátommal (remélem, barátom) erről. Pákh Imre műgyüjtő, a Golgota című Munkácsy Mihály festmény tulajdonosa nem tudott megállapodni a Magyar Nemzeti Bankkal a kép vételárában, ezért a kormány védetté kívánja nyilvánítani a műalkotást. Onnantól kezdve a kép nem vihető ki az országból, az őrzés helyét előre be kell jelenteni és az államnak elővásárlási joga van. Tehát erről beszélgettem az én barátommal és megállapodtunk abban, hogy néhány napon belül Pákh Imre lesz az ország főgecije, aki nem akarja a Matolcsy-féle ultumátum-jellegű vételárat elfogadni, mert nem is magyar, nem is hazafi és rohadjon is meg. Nem kellett még néhány napot sem várni, elég volt egyet aludni...

Forrás: orditok.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
@kakaósbögre: Bezony ! Egy s*ggnyaló csicska lehet, mert a nevét még soha a büdös életben nem hallottam, amúgy echte hun nevű a baromja !
justhpeter
Magyar Kormány = Zsaroló maffia
Fenti megállapítás értelmében nincs értelme vizsgálni ki is az igazán magyar ember. Attól tartok, hogy mindenki az. Mint tudjuk vannak tehetséges okos magyarok - ezek viszont ritkán vállalnak kormányzati munkát - mivel a magyar politika mocska csípi a szemüket. Vannak megélhetési magyarok, akik általában politikai szerepet vállalnának leginkább,mivel a politikai szerep sem magasabb iskolai végzettséget, sem intelligenciát nem igényel. A magyar politikus tehát alkatánál, iskolai végzettségénél, műveltségénél fogva nem tud érvelni, ezért gyakrabban kerül a vesztes oldalra, mint más nemzet politikusai. Ebben az esetben kerül előtérbe az erőszak, a zsarolás.
Ebben az esetben is erről van szó. Magyar politikusnál a tulajdon szentségének csak akkor van jelentősége, ha az ő tulajdonáról van szó. Minden más csak áru, ami megszerezhető vétellel, kisajátítással, zsarolással és minden más aljas eszközzel.
Anna Mária
Ezek most azt hiszik, hogy megspóroltak néhány millió dollárt.
De hogy ezzel a húzásukkal milliárdokat vesztettek, az már meg sem fordul a hülye fejükben.
Világossá tették még a pórnép nyugati számára is, hogy senkinek semmiféle tulajdona nincs biztonságban Magyarországon. Hát a kutya nem fog oda semmit sem befektetni, odavinni, kölcsönadni. Ennek a történetnek is gyorsan híre megy.
Jozefina
Ha ezt orbán meg meri lépni, akkor annyi neki!!!???
papa.49
Még szerencse hogy a nemzetközi bíróság nem áll a hazugovics ,,kézi vezérlése,, alatt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.