A Coca-Cola után újabb szponzor függesztette fel a Magyar Paralimpiai Bizottság támogatását. Állítólag most az Allianz mondta vissza az együttműködést a sajtóban megjelent hírekre hivatkozva – értesült a Magyar Nemzet.

A döntés nem meglepő, hiszen a NOL korábbi értesülése szerint az Allianz anyavállalata hetek óta elemezte a történteket és gondolkodtak azon, tegyenek-e lépéseket.

A paralimpiai bizottság körüli felhajtás akkor kezdődött, mikor kiderült: Gömöri Zsolt elnök 2012-ben hárommillió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a testülettől devizahitelének végtörlesztésére. Ezt csak azt követően fizette vissza, hogy a média foglalkozni kezdett az üggyel, de lemondani nem akart.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
A senkiházi tolvajok miatt szopnak továbbra is a parasportolók!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
...és lám létrejött. A megnyitó beszédet Orbán mondja a tolvajok olimpiáján. Miért kell már a sport alól is kilopni az erkölcsi alapot ? Már nincs honnan lopni ?
Desischado
@silber13: Hát persze! Képzeld csak el, akkor mennyit lehetne lopni! Egyébként polt pétör ilyenkor hol van?!
papa.49
@Yeromos: Én is tudom, mert ezt megérteni nem lehet, ez az igazi hazugovics stílus ,,amit a mieink csinálnak az nem baj,,... ( írhatnám egy kisebbség nevével is)
mindenes46
@Desischado: Teljesen mindegy hol van,nem ér az egész "ember" egy feneketlen vödröt sem !
Desischado
@mindenes46: Hja, nem véletlenül kap a felsége őnagysága havi öt milkót! Vajon ő mennyit kap azért, hogy elárulja a népet és az országot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok