A múlt héten leszavazott kétharmados törvény miatt egymást vádolja kormány és ellenzék. A Fidesz szerint az ellenzék bebizonyította, hogy a brókerek barátja, az ellenzék szerint viszont a kormány titkolózik brókerügyben. A KDNP a bevándorlással kapcsolatos kettős felelősségünkről beszél. Az azonnali kérdések sorában öt kérdés a miniszterelnöknek szól. A Jobbik a dolgozó ember jutalmáról, az LMP a nemzeti érdek érvényesüléséről és az elszámoltatásról kérdez, az MSZP a talányos „Kihez tartozik?" kérdést teszi fel. Az Országgyűlés mai plenáris ülésén kiderülhet, hogy a 2016-os költségvetés módosítására irányuló ellenzéki javaslatokból mit tart elfogadhatónak a kormánytöbbség. A módosításokról a nyári rendkívüli ülésszak első napján, a holnapi napon szavaz a Ház. Percről percre követjük az ülést.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Gondolom a folyamat a szokásos volt: nem egyeztetünk (fideSS), hanem kitalálunk, előterjesztünk, aztán felháborodunk, ha nem fogadják el, nem értenek egyet a nem fideSSkdnp-s többség!
Ennyi: Hülyék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.