A KDNP-s politikus kedden a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában bírálta az unió bevándorlással kapcsolatos politikáját.

Harrach Péter arról beszélt, hogy a távoli kultúrák nem képesek integrálódni Európában, a multikulturális társadalom pedig megbukott. Azt mondta, nem érti az "ultraliberális döntéshozókat", azokat, akik a korlátlan bevándorlás hívei.

A KDNP-s képviselő szerint a jelenlegi súlyos helyzetben két fontos alapelvnek együtt kell érvényt szerezni. Egyrészt ki kell mondani, hogy – az európai kultúráért és a magyar emberekért felelősséget érezve – nem engedhető meg, hogy tömegek vándoroljanak be Magyarországra és Európába. Másrészt legalább ilyen hangsúllyal ki kell mondani azt is, hogy "a segítségre szoruló emberen segítenünk kell". Az üldözöttek és a gazdasági bevándorlók között azonban különbséget kell tenni.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy a bevándorlók között "bűnözők és terroristák lapulnak meg", akik veszélyeztetik az emberek életét és biztonságát.

A KDNP szerint a hosszú távú megoldás az – mondta –, ha a szülőföldön maradáshoz megadnak minden segítséget.

Harrach Péter szerint az unió vezetéséről nem lehet elmondani, hogy hatékony lenne. Úgy fogalmazott, "erős kifejezés, ha azt mondom, hogy az unió impotens, de lényegében erről van szó". Szerinte a menekültügyben határozott lépésekre van szükség, és ezt szorgalmazza Magyarország is.

Azt mondta, a helyzet menekültügyben súlyos, ezért reméli, hogy rövidesen megváltoztatják az uniós szabályozást.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Oszt mit érdekel az titeket ha nektek csak a pénz kell az Eu ból minden másra köptök? Keletre nyittok nyugati pénzből, össze vissza hazudtok loptok csaltok hazudtok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
Magyarország már rég nem tartozik Európához, mert egy ilyen Harrach büntetlenül ostobaságokat pofázhat.
Freewolf
@36: Most majd az USA váltja az oroszokat nálunk! Csak demokratikusan!
keresztapa
@Anna Mária: ma 15:29-re Csodálatos megállapítás szerinted te most már Európához tartozol mert bűnhődsz mivel és mikor?
Anna Mária
@keresztapa: Én világéletemben európai voltam és az is maradok.
Nem fújok ugyanis egy követ fasisztákkal.

Egyébként ne írj nekem többet, baromira zavaró, hogy nem tudsz központozni, fogalmazni magyar létedre. Semmi kedvem találgatni, hogy vajon mire is gondolsz.
keresztapa
@Freewolf: Azon agyalok, hogy az EU 28 tagállamával, Amerikai érdekeltségeknek milyen célja lehet, a gyarmattá tételen túl. Mivel az EU védelmét Amerikára bízta, Önmaga védelmére képtelen, Ukránoknak köszönhetően amerikai nehézfegyverek telepítése az EU tagállamainak területére napi feladattá válik, védelmünk érdekében. Ideiglenes állomásoztatással amiről már szerzett tapasztalataink vannak, annak idő tartamáról.
Elképzelhető -e a két nagyhatalom terület felosztása egymásközt az EU területek bekebelezése. Globalizálás mint folyamat kialakítása a világ nagyhatalmak megegyezése szerint, Volt Európa, csak liberálisok bénázása szüntette meg. Nincs hatalom fegyver hadsereg nélkül! Az erő a fegyvereké! Vagy nagyarányú tévesztés áldozata vagyok gondolataimmal. @Freewolf: Most tényként közölhető megállapításod, hogy Amerika váltja az oroszokat de nem csak nálunk.
keresztapa
@Anna Mária: Tévedni nem emberi dolog, mondta a sündisznó mikor lemászott a súroló keféről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.