A kormány menekültellenes kampányára ellenplakátokkal válaszol a Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr. Azon kívül, hogy a befolyt – most már több mint 30,5 milliónyi – adományokból az egész országot kiplakátolják velük, néhány igazán extrém helyszínre is gondolnak. Így nemcsak Londonban vagy Berlinben fognak plakátot állítani, de Felcsúton is.

Miután a falu Orbán Viktor szülőhelye, ezért különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a lehető legjobb szöveg kerüljön ki oda. Ezért kedd este 8-ig lehet szavazni a plakátra szánt ötletekről itt. Amelyik kép a legtöbb lájkot kapja majd, az fog nyerni. Íme néhány a javaslatok közül:

- Tudjuk, hogy loptok

- Ha Magyarország miniszterelnöke vagy, építhetsz magadnak stadiont közpénzből

- Fel is csút, le is csút

És a jelenleg vezető mondat pedig az alábbi:

Ha Magyarország miniszterelnöke  vagy, be kell tartanod a törvényeinket!

Persze a kezdeményezés nem mindenkinek tetszik, például a CÖF ismét hadat üzent Kétfarkúéknak.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
@Freewolf: 16:39
Nem a plakátok járatják le az érintetteket, hanem a tetteik.
Ezek a plakátok csupán az idétlen kormányzati kommunikációára adnak ahhoz hasonló stílusú választ.
Ez nem vezet sehova sem, de a kormány kezdte illetve folytatja ezt az agymosó, figyelem elterelő propagandát. Ahelyett, hogy a kényes ügyekkel foglalkozna, például mint a rezsicsökkentés tarthatatlansága, a bróker botrányban szereplők kormányzati érintettsége, stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Anna Mária: A Szandokán nem jobbikos, de valóban érdekes megfigyelni, ahogy a fideszesek véleménye szépen és mindig "alkalmazkodik" az éppen aktuális orbáni monológhoz. Még akkor is, ha időnként ellentmond saját magának.
szandokan
@Aki Én: Na persze, Anna Mari több nálam...Nincs munkaidő, hogy az italhoz nyúltál? :-)
szandokan
@JAJMÁR: Attól, hogy sem jobbikos, sem náci nem vagyok, még egyetérthetek olyasmikkel, amiket napvilágra hoznak. Mi van akkor, ha bennem már régebb óta felmerült egy olyan gondolat, amit ők csak most hoztak nyilvánosságra? Bizonyos gondolatok, ötletek nem feltétlenül kell, hogy egy adott párthoz kapcsolódjanak.
JAJMÁR
@szandokan: 13:59 Sőt, a legtöbb gondolatom és jó ötletem nem pártoktól való és nem politika :) csak sajnos határt szab a megvalósításnak a sok ostoba törvény.
Egyébként itt a blogon jóval több okos gondolat születik, mint az összes pártban együttvéve.

Amiről fönt írtam, az sajnos igaz. A kormány elkezd valamit beadagolni, amivel eleinte még a szimpatizánsok sem mindig értenek egyet, aztán már ők akarják meggyőzni a többieket. Tapasztaltam.
Az pedig sajnálatos tény, hogy a fidesz jobbra tolódik, mert oda vándorolt a csalódott szimpatizánsok egy része, és őket vissza akarja szerezni, de közben viszik magukkal a megmaradt híveiket is. Jobbra! Ez van, ha nem vigyázol holnap, v. holnapután jobbikos leszel.
bakegya
"Tudjuk,hogy loptok"-és már annyira féltitek a lopott holmit,hogy négy méter magas és 175km hosszú kerítést is építtettek a MAGYAR ÁLLAMKASSZA PÉNTÉBŐL a szerb határszakaszra!-precíz emberlevadászat mint annó a BERLINI FALNÁL-SINTÉR SANYA ERRE IS ALKALMAS,A POLT PEDIG HALLGAT.
A teknős konzultéciója még javában hajtva van-csakkk be kell hazudni valamit már ezredszerre is az EU-NÉPPÁRTOSAINAK?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.