Deutsch Tamás jelenleg a testület alelnöke, ám könnyen lehet, hogy hamarosan ő lesz az első ember, egyelőre átmenetileg – írja a Népszabadság.

Az MPB pénteki közgyűlésén várhatóan döntenek a pénzügyi botrányokba keveredő, leginkább a végtörlesztésére felvett hárommillió forintos vissza nem térítendő támogatás miatt támadott elnök, Gömöri Zsolt és az alelnök, Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő sorsáról is.

A lap úgy tudja, Szabó László, a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének elnöke, a MOB Fogyatékosok Sportjáért Felelős Szakmai Tagozatának tagja egy budapesti, belvárosi étterembe invitálta a sportvezetőket, ahol tanácskoztak.

Az egyeztetés egy résztvevője, Koller Sándor, a Wildboars Kerekesszékes Rögbi Egyesület elnöke arról számolt be, Szabó azt javasolta, hogy Gömöri mondjon le, feladatait pedig Deutsch lássa el addig, amíg végleges elnököt nem választanak.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Társadalom szembeköpése , ha tényleg ő lesz .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
A szponzorok elfogadják Deutschot ? Remélem nem.
Hofipisti
Van még lejjebb? Miért pont az egyébként is nehezebb körülmények között élő, edző paralimpikonokkal kell ezt a szégyentelen cirkuszt csinálni?
Az erkölcs alappillére Tominak szégyenérzete a b. béka alatt van!
Őt is épp úgy felelősségre kellene vonni, hiszen - saját bevallása szerint is - ő ajánlotta Gömörinek a 3 milla felvételét. Ennyit az erkölcsről! Persze Deutsch esetében e szó használata már eleve nem helyénvaló!
paolo006
Kis tolvaj megy nagy tolvaj jön. Hát csak így nemzeti módra. Nem is tudom min csodálkoztok?
Desischado
Kiváncsi vagyok, kinevezik e. bár nem lepődnék meg, a fidesz eddig is bizonyította, hogy sz@rba sem nézi a népet. Kecskére káposztát, avagy a zsák és a foltja tipikus esete!
wagabund
@Desischado: bármi áron, de tartani kell a frontot...ha ennk az ára dajcs, akkor legyen...

úgyhogy kinevezik...aztán sátáni mosollyal felmutatja a középső ujjacskáját... na, mindenkinek coki...

ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.