Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár volt a vendég az ATV reggeli műsorában, ahol homályosan ugyan, de előre vetített egy lehetséges átalakítást a tanévvel kapcsolatban.

Annyit azért ki lehetett hámozni abból, amit mondott, hogy az államtitkár a nyári szünidő lerövidítésén, de hosszabb őszi és téli szüneten gondolkodik. Ahogy ő fogalmazott, a tanítási napok számát egy picit másképp kellene rendezni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ajjaj, ezt most fogják szétbaszni szokásukhoz méltóan!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
@micfild: Sajnos, igazad van. De a szülők "minősége" nem menti az oktatásirányítás ámokfutását.
mate03
@Freewolf: Nem tudom megállni hogy írjak! Végre volt, egy nagyon értelmes -okos hozzászólásod! Gratulálok,egyet értünk.
soljanka
@glorianna: Nem csak a hőmérséklet indokolja, hanem a szabadidő eltöltésének a minősége is. Az északi/nyugati államokban tudnak arra félretenni a családok, hogy mondjuk télen elmenjenek síelni, vagy esetleg délre utazzanak egy kis napsütésért.
Nálunk a szünetek - helyesen- az ünnepek köré csoportosulnak, akkor intenzívebben lehet a család együtt. Egy hetes februári szünetben a srácok otthon ülnének, néznék a tévét, gépeznének, a szülők meg rágnák a körmüket, hogy mit csinál a gyerek otthon.
De ahogy már írtátok többen is: ezek nem gondolkodnak, hanem ötletelnek.
Hellcat
Kedves hölgyem tessék már arról mesélni, hogyhogy Bokod kis települése tök véletlenül azután kezdett el szépülni miután ön meg lett választva...gondolom az hogy onnan származik az ebben nem játszik közre igaz?
soljanka
@Hellcat: tudod ez nem is lenne rossz, hogy vezető emberek városai, falvai el kezdenek fejlődni. Csak nem más települések kárára.
Mert alapvetően azért választanánk képviselőket, hogy képviseljék a választóikat, és nem a pártjuk gombnyomogatói legyenek.
Ha normális társadalomban élnénk, akkor nem lenne feltűnő, hogy egy funkcionárus közszolga saját települését támogatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.