Még ki sem hűlt Gömöri Zsolt széke, máris a paralimpiai bizottság alelnökének, Deutsch Tamásnak is a távozását követeli az ellenzék. 

Az MSZP úgy fogalmazott közleményében:

A magyar paralimpikonok helyzetét nem oldja meg, de enyhíti Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének lemondása. De mi lesz a többi felelőssel?

Mikor vállalja a felelősséget a Magyar Paralimpiai Bizottságot és a Magyar Olimpiai Bizottságot egyszerre alelnöklő Deutsch Tamás? Mikor távoznak az MPB elnökségének további tagjai, akik állítólag Gömörihez hasonlóan a parasportolók támogatásaiból fizették vissza hiteleiket?

A párt szerint a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalnak is valós feladata lenne a bizottságnál.

A Jobbik pedig így érvelt Deutsch távozása mellett:

Miután Gömöri Zsolt végre bejelentette lemondását a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) éléről, a Jobbik természetesnek venné, hogy alelnöke, a fideszes Deutsch Tamás is bejelentse távozását. Megengedhetetlennek tartjuk ugyanis, hogy az a személy vezesse akár "technikai értelemben" is az MPB-t, akinek kezdeményezésére a bukott elnök végtörlesztéséhez szükséges összeget folyósították.

A fideszes sportkorrupció felbukkanása az MPB-n belül azt mutatja, a sport minden területét át kell világítani. A politikusok különböző sportszakmai szervezetek élére erőltetése ugyanis a sportolóknak, valamint az utánpótlás-nevelésnek szánt adófizetői és szponzori pénzek lenyúlására adott lehetőséget.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Mit vétettek szegény paralimpikonok, hogy ilyen aljas férgekkel veri őket az isten?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Ezek tényleg pofátlanul semmitől sem tartanak. Szégyentelen, gátlástalan bagázs.
Macskaszem
Mit vétettek szegény paralimpikonok, hogy ilyen aljas férgekkel veri őket az isten?!
pbalage
A nemmagyar pártmaradványok nem szeretnék, hogy az igazi magyarok megvédjék a paralimpikonokat. Mivel a magyarok támogatják a kinevezést, ezért békemenetet hirdetünk a háborút szító gyíkemberek és a többi fostalicska nemmagyar ellen.
Mi, magyarok a paralimpikonokat is meg fogjuk védeni. Deutsch Tamás a legmegfelelőbb ember erre a posztra, mert a hitelessége már be is lett mutatva a tévé műsorsugárzása által, sőt már többször is bemondták, sokat fizettünk érte, úgyhogy minden úgy van ahogy az be van mondva, kuss legyen!
(a fidesz közleménye)
Abzug62
@pbalage: Hát, majdnem Neked estem, mire a végén láttam, hogy nem a Te véleményed!
Anna Mária
Visszataszító ez a Deutsch-arc. Brrr...
Vizual
Ez a DEutsch vagy ki a fene, nem volt már egyszer sportminiszter is ? Ha volt azért ismerős ez a terep neki.
paolo006
@Anna Mária: hát igen. Ritka egy undorító féreg. Kívül belül okádék.
paolo006
@Vizual: dehogynem. Ő csinált palikból F1 gurut. Együtt lopták szét a Hungaroringet.
levarosbukta
Ilyen arcberendezések láttán tényleg elhiszem hogy a majmoktól származunk. :) :)
Desischado
Sajnos, hiába mondott le gömöri, deutsch nem fog elmenni, önszántából biztosan nem. És ha elmegy, azzal sem érünk sokat, mert épp elég megélhetési here marad még a nyakunkon!

@paolo006: @levarosbukta:
Desischado
Lemaradt a szövegem. Paolo, tudnál erről a Hungaronringes ügyről linket küldeni? De érdekes, hogy utálom palikot, és a feleségét is! Érdekelne ez az ügy!
paolo006
@Desischado: sajnos linket nem tudok küldeni. Még évekkel ezelőtt olvastam valahol erről.
Tényfeltáró
Förtelmes ez a főbűnös.
Csak az ima segít: "szabadíts meg minket a gonosztól".
Mobil123
Remélem a parasportolók kiállnak és elkergetik ezt az senkiházit. Mert ha nyugodtan akarnak sportolni és eredményt elérni akkor muszáj lesz.
Toby
Tudja valaki, hogy mi lett a dajcs minisztersége idején beszerzett 4 milliárdos beléptető kapukkal ?
Kifizetették vele a közpénzherdát ?
Tudja valaki, hogy miért nincs még sitten ez a tetű ?
papa.49
Szerki!!! Mikor veszitek már le ezt a gusztustalan vigyorgó majmot innen az embert a hányinger kerülgeti a látványától!!!
papa.49
@Desischado: Én se kedvelem a Palikot, de viszont pont akkor túrták ki a Hungaroringről, mikor 2010. ben jött a fütyisz...
Bercifiu
@Toby: Miniszterelnöki dicséretet kapott.
wagabund
@papa.49: 6.59. szándékosan tesznek be ilyen sokkoló fotókat...eddig az első helyet a pécsi önkormányzatis nő vitte, most ez átvette tőle...

nem csak te, más is összerezzen, ha meglátja...
mate03
@Toby: Nem tudod? Pedig tompika azt nyilatkozta,hogy az MLSZ raktárából,szőrén -,szálán eltűnt! Ha jól belegondolsz,nem ő a hibás,hanem a gonosz raktáros,aki valakinek jó pénzért eladta,a stadionokhoz,használhatatlan beléptető rendszert!
eugen4402
Emlékszem, milyen boldogok és büszkék voltak a fiatal- és keresztény demokraták, amikor bevetették az Arthur J. Finkelstein-féle gyűlöletvírust a baloldal ellen, és bejelentették: sikeresen leamortizálták Gyurcsányt. Csakhogy elfeledkeztek a gumikesztyű használatáról, és a vírus már őket is megfertőzte. Őket is utálat veszi körül, mint mindenki mást, aki ma Magyarországon politizál. Megsúgom: a Jobbikra is ez a "szebb jövő" vár...
Yoda69
Nincs olyan terulete az orszagnak amit ne mocskoltak volna be korrupcioval a fideSS maffia csotanyai.
papa.49
@Yoda69: A csótány akkor is csótány marad ha szépen cizelláltan kifestik!!!Így van ez a fütyisszel is mondhatnak magukról amit akarnak, mert A CSONTVÁZAK POTYOGNAK KI A SZEKRÉNYBŐL!!!
papa.49
@Toby: A ,,beléptető kapuk,, 6.5 milliárdot kóstáltak anno 2002. ben, hát a ,,titkárnőköröme,, azt elfelejtette hogy el is kéne számolnia avval a ,,kis pénzzel,,!!!
Toby
@papa.49: Közpénz ? Nem érdekes, van doszta, jut mindenre, minden barom hobbira. Az a gyanúm, hogy az sem volt más, mint pénzmosás !
Toby
@mate03: Nem hallottam az eltűnésről, de akkor volt-e nyomozás, vagy csak nyomozgagatás, mert tudható, hogy úgysem lesz meg ?
Nil
Én szívesen leszek az elnök
Munkahelyem nincs
Gyorsan tanulok
Deutsch-nek épp elég munkahelye van már
mate03
@Toby:!Kihallgatták a raktárosokat! Akik elmondták.hogy náluk,semmilyen beléptető,nincs és nem is volt leltárban! Ezzel az ügyet lezárták!
Desischado
@paolo006: Értem, majd megpróbálok rákeresni.
Tényfeltáró
Egy ilyen arcnak a kocsmai vizeldében, a falon a helye.
Előmozdítja az okádást.
Tényfeltáró
@papa.49: potyognak? Dőlnek, alig bírják tartani a szekrényajtót.
wagabund
aszongya: dajcstól is szabadulnának...

és? ... ki/mi tartja vissza?
papa.49
@Tényfeltáró: Hát már látszik kurvára tele a szekrény, nem egy de több ezer!!!
papa.49
@Toby: Engem személy szerint nagyon dühít hogy a sajátjuknak tekintik az ország pénzét, de remélem kamatostól megfizetnek érte...
Toby
@papa.49: Az a gond, hogy sajna nem fizetnek meg ezek a lárvák soha semmiért, az a büdös bunkó dajcs is elb***tt milliárdokat a soha nem használt beléptető kapukra - egy haja szála sem görbült !
Nem vagyok halálbüntetés párti, de néha eszembe jut...
papa.49
@Toby: Hát én is ingadozom néha ez ügyben, valóban lenne aki bőven megérdemelné, nem is egy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.