A PM azt állítja, semmis a 2017-es úszó vb beruházására kötött szerződés, amelyben Garancsi István tudomásuk szerint 48,72 milliárdos ajánlatot tett új uszodakomplexum megépítésére. Ugyanis a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő azelőtt szerződött le az Orbán "kötélbarátjának" tulajdonában lévő Market Építő Zrt.-vel, hogy erre jogosulttá vált volna – írta a párt közleményében.

A Népszabadság információi alapján Orbán új kegyence, Garancsi István cége május 11-én nyerte el a közbeszerzést, 12-én szerződést kötöttek az MNV-vel, és 18-án már le is tették a beruházás alapkövét. A szerződéskötést lehetővé tevő kormányhatározat azonban csak május 26-án jelent meg és vált hatályossá. (...)

A felhatalmazás nélkül kötött Market-MNV szerződés érvénytelen. Ha a kormány és az MV Zrt. nem reagál érdemben, a PM megteszi a szükséges jogi lépéseket.

- jelentették ki.

A párt hangsúlyozta: bár az úszó VB hazai megrendezését támogatják, nem hagyják, hogy korrupció terhelje ezt a beruházást.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ilyen tolvaj tempónál nincs idő maszatolni a részletekkel. Garancsi az új simicska és kész, "kötélbarátok" a csutival és remélhetőleg cellatársak is lesznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@pbalage: ! + A g..i is szerepeljen benne !
Dr. Felipe
Tudjuk hogy lopnak de hogy még le se papírozzák, felháborító.
bence
@papa.49: ! A lehető legjobbakat kívánom én is mindkettőtöknek ! ( TE és Mobil 123 ) !
Mobil123
@bence: Köszönöm. Viszont kívánom.
evacica
@Dr. Felipe: Semmi gond, majd utólag rendbe hozzák a dolgokat ahogyan szokták, aztán minden törvényes szerintük! Piszkos gazemberek lopnak csalnak hazudnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.