A PM azt állítja, semmis a 2017-es úszó vb beruházására kötött szerződés, amelyben Garancsi István tudomásuk szerint 48,72 milliárdos ajánlatot tett új uszodakomplexum megépítésére. Ugyanis a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő azelőtt szerződött le az Orbán "kötélbarátjának" tulajdonában lévő Market Építő Zrt.-vel, hogy erre jogosulttá vált volna – írta a párt közleményében.

A Népszabadság információi alapján Orbán új kegyence, Garancsi István cége május 11-én nyerte el a közbeszerzést, 12-én szerződést kötöttek az MNV-vel, és 18-án már le is tették a beruházás alapkövét. A szerződéskötést lehetővé tevő kormányhatározat azonban csak május 26-án jelent meg és vált hatályossá. (...)

A felhatalmazás nélkül kötött Market-MNV szerződés érvénytelen. Ha a kormány és az MV Zrt. nem reagál érdemben, a PM megteszi a szükséges jogi lépéseket.

- jelentették ki.

A párt hangsúlyozta: bár az úszó VB hazai megrendezését támogatják, nem hagyják, hogy korrupció terhelje ezt a beruházást.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ilyen tolvaj tempónál nincs idő maszatolni a részletekkel. Garancsi az új simicska és kész, "kötélbarátok" a csutival és remélhetőleg cellatársak is lesznek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Annyira Garancsinak akarják adni a milliárdokat, hogy még kapkodnak is.
wagabund
jaj..nemááá...

-Garancsi nyert, és kész! a népszabi nyakába sajtópert, a többieknek coki. Menjetek dolgozni..
...Janikám! Te várj egy kicsit...intézd úgy, hogy a dátumok órára percre stimmelősek legyenek.. -na, tudod a dolgod, csak ügyesen..szevasz.
-Juditka! kérek egy kávét...
bretagne
Röhögnék, ha valaki beleköpne a levesükbe!!!
pbalage
egyszerű:
- közbeszerzés törölve
- új közbeszerzés kiírva (Csak olyan nyerhet, akinek a nevének "Garancs"-csal kezdődik és "stván" -nal fejeződik be.)
- a probléma ezzel meg is oldódott.
Dr. Felipe
Ilyen tolvaj tempónál nincs idő maszatolni a részletekkel. Garancsi az új simicska és kész, "kötélbarátok" a csutival és remélhetőleg cellatársak is lesznek.
Lepényleső
Nehogy most rögtön gyűjtést szervezzenek a kimaradt bevétel kompenzálására. Nyugodtan
vagyok,ettől nagyobb dolgokat is álmodtak,mi pedig fizetjük,mint a katonatiszt. Megoldják,
hisz a mottó; amit törvény nem tilt,azt szabad. Az igaz,hogy csak nekik.
Toby
Ugyan már, méghogy Fasisztánban ne járjon jól a cimbi, olyan nincs !
Lesz újabb jogszabály és máris működik a dolog !
wagabund
@Toby: talán hétfőn meg is szavazzák...
lampa laz
Nincs itt semmi probléma kérem, ezentúl május 31-vel fog kezdődni. Fiúknak ez nem okoz gondot, ha kell a naptárt is átírják, mint az alkotmányt.
justhpeter
Világos, hogy ez is egy valóságos szélhámosság, de legalább már nem beszélnek jogállamról.
Tényfeltáró
Szegény ember vízzel főz. Magyaroknak csak ilyenekre telik.
Aki Én
Gondolom Szandi és Freewolf ezt is érti, csak az a fránya hazaszeretet nem engedi, hogy háborogjanak.
Desischado
Toby jól mondja, no problem! Egy törvény, ás már meg is oldották! Maffia bandáknál ez így szokás!
Mobil123
Ne legyetek már ilyen kukacosok. Ha megnyerte a közbeszerzést akkor lehet mindjárt szerződést kötni. Nem.Kell.várni semmire. Törvény van rá, és különben is kimerült a családi.kassza és fel kell.tölteni. Már nem Simicsája van a setét vezírnek hanem Garancsija. Sietni kell. Nem lehet holmi megjelenésre várni.
human
Ennek a Grancsinak nincs véletlen egy-két fia? Mert Orbánnak még vannak eladó lányai.
wagabund
@Mobil123: 4.37.. "kimerült a családi kassza"...

Szerintem több generáció sem tudja elszórni, bármennyire is igyekeznek...Ez a kassza egyre csak gyarapodik, ha másból nem, hát rutinból... a gépezet forog..
papa.49
@wagabund: A baj az hogy az idézet második része nem valósult meg, ,,az alkotó pihen,, ez nem pihen hanem lop továbbra is!!!
mate03
@Aki Én:! Meg nyugtatatlak! Értik ők nagyon jól !Talán jobban mint mi ! De nem kockáztatnak egy ,párt fegyelmit!
wagabund
@papa.49: hát ez az...nem pihen még legalább három évig. mennyi pééénz...
dr. prédikátor
Csak halkan kérdezem, van egyáltalán olyan építkezés ,felujítás , közbeszerzés amit ezek a geci tetvek tisztességesen csináltak???
Mobil123
@wagabund: Csak ismered azt a mondást hogy akinek sok van még több kell és ezek nem törödnek semmivel csak nekik legyen.
papa.49
@Mobil123: De gondolom te is ismered ezt ,,a halottas ruhának nincs zsebe,, bár van bőven aki örökli, de azoktól is vissza kell venni az ,,elszámoláskor,,!!!
Mobil123
@papa.49: És mond már el mikor vettek vissza bármit is ?? Soha nem történt ilyen és nem is fog.
papa.49
@Mobil123: Ezt kell legelőször törvénybe foglalni!!!
Mobil123
@papa.49: Te is tudod és mindenki hogy ez a törvény (és a végrehajtása!!) soha büdös életbe nem fog megtörténni és kerüljön bármelyik oldal hatalomra. Mindenkinek van takargatni valója!!!
papa.49
@Mobil123: Én nem is a mostani ismert arcokra gondoltam, ezek már mind lejáratták magukat, új valakik kellenek, és ráadásul olyanok akik nem a saját felemelkedésükért munkálkodnak...
Más alapokra kell helyezni a parlamenti rendszert teljesen, a miniszter legyen valóban a ,,nemzet szolgálója,, és ne a kiszipolyozója, addig még várni kell bár az óra ketyeg, lassan le is jár, de remélem eljön ez az idő hamarosan...
wagabund
@Mobil123: 11.19: ...bingó! talált, süllyed...

sajnos...
wagabund
Amíg fiatal(abb) voltam, Terézanya volt az, akire felnéztem... ő volt a szent asszony...illetve inkább ember...Ő szegény volt, de az összegyűlt adományokból önzetlenül segítette a rászorulókat...legyen az akár ruhaosztás, akár élelem, esetleg taníttatás... milliók áldották a nevét.
Aztán a sors úgy hozta,hogy meghalt. Döbbenetet váltott ki a távozása, milliók kérdezték, hogy most mi lesz?...

Nos, oknyomozók kiderítették, hogy milliós magánvagyona volt, dollárban természetesen...
...a többit nem írom le, mert a guta üt meg... és mást is.
Azóta az én szememben üres a becsület szobrának talapzata...

Milyen büszke voltam, hogy téglajegyet vettem a lebontott Nemzeti színház felépítésére...
Milyen büszke voltam, hogy vért adhattam. aztán megtudtam, hogy nem is itt használják fel...ezt a huszonkilencedik véradáskor mondta egy kedves nővér... többé nem adtam, pedig küldték a táviratokat rendesen...
A (szerény)adományozást a vörösiszap körüli homály miatt végleg befejeztem.

mindez hogy jön ide? úgy, hogy fentebb jól leírta néhány hozzászóló, hová lesz a nép adóforintja, kik tesznek félre több száz évre elegendő vagyonkát... közben fizetős lesz az egészségügy, mert valamiért hazavágják a hatalomban lévők...én meg ott purcanok ki a rozoga mentőben, vagy a lepukkant Jánosban..
és ahol hárommilliárd forint nyugdíjra félretett pénz nyom nélkül eltűnik, ott nincs értelme semminek.

Ezzel együtt ellenplakátra összegyűlt harminc millió... de mire megvan a szöveg, a nyomda, már okafogyottá válik a téma... ki érti ezt?

bocsánat, csak reszelgettem a körmeim...
Mobil123
@papa.49: Az a gond és bocsáss meg nekem de Te sem vagy már naiv tinédzser hogy nem lásd azt hogy addig amíg olyan emberek kerülnek be a parlamentbe minden választásnál akik nem ismerik a kétkezi munkát , olyanok akiknek a felmenői is a politikában " ügyködtek" , akik nem tudnak semmit a "hétköznapi" emberek életéről , akik olyan iskolai végzetséggel rendelkeznek (vagy nem !!) amihez még csak nem is konyítanak stb . addig ne várd (és én sem !!) hogy bármi is változzon ebben az országban.
Mobil123
@wagabund: Sajnálom hogy csalódtál olyanban akire felnéztél . Sajnos lehet bárki csodás emberi tulajdonsággal felruházva és mutathatja ezt kifelé hogy ő a megváltó és jótevő de számomra mindig ott volt, van és lesz is a kisördög hogy vajon mi az igazi énje .( nincs jó tapasztalatom sem a politikus terén, sem az egyház terén, így mindig is a kétkedő lettem velük szembe ) Mindig kiderül valami a másikról mert senki nem tökéletes, és még csak megsem próbálnak változni, változtatni . Csak a maguk érdekei lebegnek a szemük előtt a többi csak kamu. Nincs a világon olyan politikai erő amire azt lehetne mondani hogy na ez igen ! ezt kell követni nálunk is. Soha nem fogunk kilábalni a szarból.
papa.49
@Mobil123: Valóban már kissé kinőttem a tinédzser korból, de én hiszek abban hogy léteznek olyan emberek akiknek nem a lopás, a rablás az életelemük, abban igazad van hogy sok, nagyon sok a ,,hamis próféta,, valóban, de talán annyi minden mellett be kellene vezetni a szoros elszámolást a ,,képviselőknél,, mert ma úgy néz ki hogy ők a törvények felett állnak...Nem ilyen ,,bóvli vagyonnyilatkozatok,, amit napjában többször is módosít a képviselő, hanem valódi pénzügyi elszámolás az utolsó petákig!!!Tudom ez ma csupán álom, de végre valósággá is válhatna...
A hatalmi ágakat nem összevonni kellene, hanem lebontani, és bár szinte irtózom leírni de érdemes lenne elgondolkozni azon hogy a parlamentbe többségében ,,kétkezi munkásokat,, választanak be, tudom ez sokakban ellenérzést kelt, bennem is, de ehhez kellene a ,,visszahívhatóság,, is...Aki ezért, azért megdől, annak nincs helye a parlamentben, ugyanígy megszüntetném a ,,kényelmes listás helyeket,, ami csak arra jó hogy a népszerűtlen fütyik is biztosan bekerüljenek...
Mobil123
@papa.49: Bizony álom sajnos. Én kevésbé hiszek már abban hogy lesz valaha olyan hogy elszámoltatás valaha is. Persze ezt az eszem diktálja de azért a szívem legmélyén reménykedem kicsit abban amit leírsz és nem magam miatt már hanem a lányom miatt. Ha nekem nem is de neki legyen jobb világ ebben az országban mire elvégzi a sulit és munka áll .Vajon lesz ilyen jobb világ??
papa.49
@Mobil123: Nekem már mind a 4 gyermekem dolgozik ITTHON hasznos tagja a társadalomnak, de tudod ha valamelyik felkerekedik én szívem szerint lebeszélném, de nem fogom, mert kint bár nehezebb, a kezdet, de még emberibb életet élhet mint a rablóhordák alatt itthon...
Mobil123
@papa.49: Igen tudom mert olvastam hogy 4 gyermek apja vagy és már dolgoznak. Gratulálok hozzájuk és jó egészséget kívánok nektek.
Ha a lányom majd úgy dönt hogy menni akar nem beszélem le róla mert nem tehetem . Akkor már neki kell döntenie az életével , a boldogulásával és csak tamogathatom benne.
papa.49
@Mobil123: Látod ebben egyetérthetünk, mikor ilyet hallok, hogy valakinek a gyermeke kimegy dolgozni, bizony megfordul a fejemben nekem hogyan esne ugyanez, és mindig odalukadok ki hogy bizony rosszul, de a gyermek érdekét kell nézni ez nyilvánvaló...
A jókívánságaidat köszönöm az ő nevükben is, és hasonló jókat kívánok én is neked és a kedves családodnak is...
bence
@pbalage: ! + A g..i is szerepeljen benne !
Dr. Felipe
Tudjuk hogy lopnak de hogy még le se papírozzák, felháborító.
bence
@papa.49: ! A lehető legjobbakat kívánom én is mindkettőtöknek ! ( TE és Mobil 123 ) !
Mobil123
@bence: Köszönöm. Viszont kívánom.
evacica
@Dr. Felipe: Semmi gond, majd utólag rendbe hozzák a dolgokat ahogyan szokták, aztán minden törvényes szerintük! Piszkos gazemberek lopnak csalnak hazudnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.