„Ha Magyarország miniszterelnöke vagy, be kell tartanod a törvényeinket” – ez díszeleg majd azokon az óriásplakátokon, amelyeket a Kétfarkú Kutyapárt helyez el Orbán Viktor szülőfalujában, egykori jó barátja, Simicska Lajos hirdetőfelületein.

A Bors lefotózta a felcsúti főutcán található plakáthelyet, mely most még a VOLT Fesztivált hirdeti, de hamarosan az MKKP plakátja kerül majd rá.

Itt lesznek Felcsúton ellenplakátokForrás: Bors/Czerki Gábor

Most pedig a 444.hu jóvoltából megtekinthetjük a másik felcsúti helyszínt is, ami az ellenkonzultációban részt vesz. Íme: 

 Itt lesznek Felcsúton ellenplakátokForrás: Google Street View

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A helységnévjelzőre pedig " GYEVI CITY " felirat kerüljön !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Szerintem már a rühes kutyát nem érdekli a plakátháború. Egyszerűen idejét múlta. Van újabb téma, ami foglalkoztatja az országot, a fidess elérte a célját; elterelte a figyelmet és jó sok pénzt beleölve "tájékoztatta az embercsempészeket".
Lepényleső
Egyenlőre 175 km. Aztán,ha sokat írogatunk,lehet az több is,de már nem nekünk,ahogy
ez sem értünk.
Toby
A helységnévjelzőre pedig " GYEVI CITY " felirat kerüljön !
justhpeter
Orbán nem tudja közömbösíteni az ellen-plakátokat, mert már egyszerűen túlspilázza a saját dolgát is. meghirdet egy nemzeti konzultációt, de nem várja meg az eredményét, törvényjavaslatot terjesztenek be véleményezési határidővel, de nem várják meg az eredményét, különféle nemzetközi rendezvényeken tárgyalnak a bevándorlásról, de nem várják meg ezek eredményeit. Mintha ezzel az előre rohanással akarná elérni, hogy a bevándorlási ügyekben folyamatosan ő tematizálja az európai közvéleményt. Ez azonban a kitalálás pillanatában elbukott kezdeményezés. Sem az ország politikai súlya, sem Orbán politikai szerepe nem alkalmas a fő irányvonal meghatározására.
colibri
@Horizont: Igen, kell/kellene a negatív visszajelzés és nem csak plakát ügyben. Már azon elgondolkodhat a fidess, hogy pár nap alatt 30 milla összegyűlt egy nem jegyzett, nevetség tárgyát képező párt kezdeményezésére. Mégis azt mondom, hogy lecsengett ez a plakátháború. Jó, most kikerülnek az ellenplakátok és kb újra kezdődnek a tépkedések, megrongálásuk, de a napi újabb fejlemények már túlhaladták ezeket a történeteket.
Tényfeltáró
A felcsúti ámokfutó nem érti a civilizált stílust. Ez a pöcegödör-fejlesztő jobban értené, ha elkergetnék a q. anyjába.
JAJMÁR
@colibri: 22:10 Pontosan ezt szeretnék elérni, hogy lecsengjen, hiszen tudják már, hogy a plakátkampányt eltolták. :)
De miért haladták volna túl a fejlemények, talán bevonták a kormányplakátokat? Szerintem nem, azok most is kint vannak. Attól még, hogy kevesebbet cikkeznek róla, a plakátokról kiabálnak ezek a sorok, nem gondolod?
(...és meg kell védenem a KKFP-t, sokkal komolyabbak és okosabbak, mint a kormány.)
colibri
@justhpeter: Igen, orbán a nagy előre rohanással be akarja bizonyítani, hogy az eu egy döntésképtelen, tutyi-mutyi szervezet, de a magyarok és különösen ő, a nagy vezér megvédi nemcsak Magyarországot, de egész Nyugat-Európát a nagyszámban beözönlő megélhetési menekült ellen. A Visegrádi országok értekezletén már sikerült elhitetnie, hogy Magyarország a legsúlyosabban érintett menekült ügyben, még Olaszországot is megelőzve. Századvég gyors reakciója: idegenellenes bevándorláspolitikája miatt erősödött a fidesz. Ezzel el is érkeztünk a hazai cél eléréséhez. Az európai közvélemény tematizálása már sokkal keményebb dió, az nem fog menni!
colibri
@JAJMÁR: Igen, sajnos ezek a plakátok még kint vannak, bár én csak a neten találkoztam velük, hála az égnek a mi városunkban egyet sem láttam. Hamarosan jönnek az ellenplakátok, melyeknek a tartalmát is nagyjából előre tudjuk, hiszen szavazásra bocsájtották a felcsútiakat. Nagyon okos ötletnek tartom a KKFP gyüjtését az ellenplakát akcióra, de összességében nagyon sajnálom azt a sok pénzt, amit tök feleslegesen baromságra szórt
colibri
folyt. el a fidesz, megfejelve a nemzeti konzultációra kidobott milliókat. Ezeknek a kidobott pénzeknek ezerszer jobb helye lett volna pl az egészségügyben, de még sorolhatnék mást is.
JAJMÁR
@colibri: 22:56 Ha a kormányzat az egészségügyre akarná fordítani a milliárdokat, akkor arra fordítaná... de nem, stadionok épülnek és kastélyokat vásárolnak és kisvasút és nemsorolomhovamennyi, mert több száz milliárdok mennek ki a közös kasszából nem fontos dolgokra, és ugye tudjuk, hogy a korrupció is sokba kerül.
Vannak, akik értik, hogy a nemzeti konzultáció, a bevándorlóellenes plakátok és a határ lezárása miért történik, de vannak, akik nem. Nekik üzenni kell a valóságról, és a kormányzat felé üzenni kell, hogy nem mindenkinek tetszik a "rendszer"!
Ezért a 30millió nem kidobott pénz, és nem is közpénz, de jó helyre megy.
papa.49
@Desischado: Gondolod hogy valamilyen hatással is lesz rá, hát én kétlem, ez csak a nyers fizikai erőből ért, a szavak leperegnek róla mint a kutyáról az eső!!!
Desischado
@papa.49: Sajnos, félek, hogy igazad van. Ezek csak az erőből értnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.