„Ha Magyarország miniszterelnöke vagy, be kell tartanod a törvényeinket” – ez díszeleg majd azokon az óriásplakátokon, amelyeket a Kétfarkú Kutyapárt helyez el Orbán Viktor szülőfalujában, egykori jó barátja, Simicska Lajos hirdetőfelületein.

A Bors lefotózta a felcsúti főutcán található plakáthelyet, mely most még a VOLT Fesztivált hirdeti, de hamarosan az MKKP plakátja kerül majd rá.

Itt lesznek Felcsúton ellenplakátokForrás: Bors/Czerki Gábor

Most pedig a 444.hu jóvoltából megtekinthetjük a másik felcsúti helyszínt is, ami az ellenkonzultációban részt vesz. Íme: 

 Itt lesznek Felcsúton ellenplakátokForrás: Google Street View

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A helységnévjelzőre pedig " GYEVI CITY " felirat kerüljön !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
folyt. el a fidesz, megfejelve a nemzeti konzultációra kidobott milliókat. Ezeknek a kidobott pénzeknek ezerszer jobb helye lett volna pl az egészségügyben, de még sorolhatnék mást is.
JAJMÁR
@colibri: 22:56 Ha a kormányzat az egészségügyre akarná fordítani a milliárdokat, akkor arra fordítaná... de nem, stadionok épülnek és kastélyokat vásárolnak és kisvasút és nemsorolomhovamennyi, mert több száz milliárdok mennek ki a közös kasszából nem fontos dolgokra, és ugye tudjuk, hogy a korrupció is sokba kerül.
Vannak, akik értik, hogy a nemzeti konzultáció, a bevándorlóellenes plakátok és a határ lezárása miért történik, de vannak, akik nem. Nekik üzenni kell a valóságról, és a kormányzat felé üzenni kell, hogy nem mindenkinek tetszik a "rendszer"!
Ezért a 30millió nem kidobott pénz, és nem is közpénz, de jó helyre megy.
papa.49
@Desischado: Gondolod hogy valamilyen hatással is lesz rá, hát én kétlem, ez csak a nyers fizikai erőből ért, a szavak leperegnek róla mint a kutyáról az eső!!!
Desischado
@papa.49: Sajnos, félek, hogy igazad van. Ezek csak az erőből értnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.