A DK nekiment a Fidesz úszó vb-szervezésének. Mint felidézték, a Fidesz "új Simicskája", Garancsi István építheti bruttó 48 milliárd forintért a 2017-es budapesti úszó-világbajnokság dagály utcai komplexumát. Ugyanakkor a Népszabadság hírei alapján a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő már akkor megkötötte a közel 50 milliárd forintos szerződést a Market Építő Zrt-vel, amikor még meg sem született az ezt lehetővé tevő kormányhatározat.

Ez a párt szerint azt jelenti, hogy már akkor tudták, hogy Garancsi építheti az uszodát, amikor még el sem kezdték keresni a pályázókat.

Orbán Viktor és a Fidesz maffiagyülekezete mára eljutott odáig, hogy a legkisebb mértékben sem figyel már a látszatra sem, bárki számára látható kirakatba állítva a milliárdos nagyságrendű korrupciót. Ez akár azt a kérdést is felvetheti, hogy volt-e más célja az úszó-vb megpályázásának a lopáson túl, illetve van-e egyáltalán bármelyik hazai beruházásnak más célja a fideszes oligarchák pénzelésén kívül?

- írták.

A DK azt sejti, az úszó-vb pályáztatásának legújabb fejleménye érdekelni fogja a OLAF-ot, az EU Csalás Elleni Hivatalát is.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Kiosztják egymás között a beruházásokat. A köcsög Garancsi és a tokás Mészáros tuti befutó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@paolo006: tudom, hogy jót akarsz, de most nem érnek rá az emberek.. Elmentek nyaralni..
wagabund
Gondoljunk bele felebarátaim...a 28 tagországból mondjuk saccperkábé tizenöt úgyanúgy megy panaszkodni Brüsszelbe, mint mi, legyen az bármelyik oldal...
Ők is látják, hogy mi folyik a klubban, mennyi pénz tűnik el szőrén-szálán
Félek, olyan lehangoló véleményük van , amit jobb nem megtudni...

Mint az óvodában...
-óóóvóóónééééni...brühühü...a pistike elvette a lapáhátohom...brühühűűűű...

(persze az oviban fél óra múlva már együtt játszanak békében)
justhpeter
Mi másra kellene, mint a baráti kör megsegítésére. Egy pillanatra azonban tételezzük fel, hogy nem szimpla lopkodásról van szó. Egyik nap bejelentenek egy összeget, miszerint ennyibe fog kerülni nekünk. Majd másnap bejelentenek egy kétszer akkora összeget, mondván hogy az előző csak becslés volt. Mi ez, ha nem szégyenletes disznóság ?
Desischado
Na, a fiúknak lesz pénzük bőven lesz miből lopni! Hogy rohadnának meg! Gyerekek éheznek, emberek élnek a létminimum alatt, ezek meg tömik a feneketlen zsebüket! És még ők ugatnak az Altus ellen!
mate03
@justhpeter: Amikorra felépül,az árak háromszorosra dagadnak! Sajnos minden beruházásra ez a jellemző, ebben a kurva országban!
magyarbakancs
"Csak azért kellett az úszó-vb, hogy tovább hízzon a Fidesz-holdudvar?"
Dehogy azért kell vizes vb ,hogy meg mutassuk mi mekkora Magyarok vagyunk.Lehessen döngetni a világ előtt a mellünket.

Ezért mindent felrúgunk építési szabályzatokat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.