Június 9-én a hadigondozásról szóló törvény módosítására benyújtott javaslatról (előterjesztő: Lázár János) „tárgyaltak” a „képviselők”. Mondanám, hogy figyelemre méltó az az összhang, ahogy az aktívan („kormánypártiak”) és a passzívan, megalkuvón („demokratikus ellenzékiek”) történelmet hamisító fölszólalók összeborultak – mondanám, de nem tehetem: tudomásom szerint a téma mindeddig nem keltette föl senki figyelmét.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"Még egyszer: nem bizonyos ellátás megállapításával van bajom, hanem az annak ürügyén előadott mocskos, hazaáruló retorikával. És azzal, hogy nincs olyan parlamenti ellenzék, amely ezt a retorikát mindenféle számítgatás, megalkuvás nélkül elutasítaná. "

Ez a lényege ! Mocskos, piszkos, sunyi, megalkuvó, ellentmondásos csürhét tartunk el, luxuskörülmények között !
Ezek a valódi hazaárulók !
Csizmás Kond
" Ha a magyar katonák és csendőrök országunk megmaradásáért, szabadságáért és függetlenségéért harcoltak, akkor a szövetségesek gyarmatosító, mocskos szándékú ellenségeink voltak, a nácik pedig igaz barátaink ...Akkor az ország megmaradása érdekében kellett zsidókat, cigányokat, kommunistákat, embermentőket „összeszedni”, legyilkolni is! Ha minden úgy volt, ahogy Firtl és társai állítják, akkor nem azok a példaképeink, akik a nácikkal szövetséges Magyarország ellen harcoltak; ők nem igaz, önfeláldozó hazafiak, hanem hazaárulók, rendőr-csendőr-gyilkos terroristák…"
Ez a megállapíás úgy ahogy van hazug, meggondolatlan és félremagyarázó.
A Magyar katona beleértve a csendőrt is ugyanúgy mint a világ bármely korábbi vagy a mai idők katonája a hazáját szolgálta. Azok az emberek akiket katonának soroztak vagy akár önként jelentkeztek nem zsidó vagy cigánygyilkosnak szegődtek hanem honvédnek és nem a nácibarátságért áldozták életüket hanem a hazájukért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.