Czunyiné Bertalan Judit, aki nyilván a Hoffmann Rózsa-hasonmásverseny győzteseként lehet ma köznevelési államtitkár, gyerekek előtt beszélt ijesztő ostobaságokat. Évértékelőt (milyen évértékelőt? tanévértékelőt!) tartott Czunyiné, az igyekvő közoktatási funkcionárius, ahol minden bizonnyal arról szeretett volna beszélni, hogy magas politikai polcra síkhülyén is simán lehet kerülni a mai Magyarországon. Ne tanuljatok, gyerekek, legyen belőletek inkább államtitkár.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...én meg ugy olvastam a csaj nevét,
hogy Sunyiné Bertalan Judit !
Igy sem különb !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
...én meg ugy olvastam a csaj nevét,
hogy Sunyiné Bertalan Judit !
Igy sem különb !
Anna Mária
Jó, a tüdejére lehet, hogy vigyáz vécépucoláskor, de az agyát mivel maratta ki?
human
A tudás alapú társadalmat elfelejthetjük. Pedig ásványi kincsek híján mással nem nagyon tudunk kitörni az összeszerelő üzemeken túl.
kkalman
Szerencsére még csak a fideszen belül kötelező hülyének lenni. Remélhetőleg ez így is marad, még akkor is ha nem ez a kiadott pártutasítás.
Desischado
És ez a megélhetési here a közigazgatási államtitkár! Vajon mennyiért adta el magát? Mert nyilván nem az eszéért ül ott, ugyanis az nincs neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.