Jávor Benedek állítása szerint az új paksi erőmű pénzügyileg kockázatos, a villamosenergia-rendszert alapjaiban destabilizáló beruházás lesz, ami soha nem fog megtérülni és súlyos környezeti problémákat okoz majd. A PM EP-képviselője hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. belső elemzésére és a Magyar Tudományos Akadémia birtokába jutott feljegyzéseire hivatkozott.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ha minden OK lenne akkor nem kellett volna olyan jó sokáig titkosítani.
Anna Mária
Persze, hogy titkolják.
Valami baromságot összemachinálnak, titkosítják, majd utánuk az özönvíz.
eszegfu
Nem elég, hogy sulyos pénzekbe kerül maga a beruházás és hozzá a hitel... kétségek vannak a "rendszerbe illeszthetőség"-ről?! Ez most komoly?! Veszek egy Mercedes felnit gumival, a Trabantomra nem tudom felszerelni...ez mindenki számára világos: nem "kompatibilis" a 2 autó. Ha megépül Paks II., akkor beüzemelés nélkül ez lesz M.o. "ékköve", vagy mi?! Nem akarom elhinni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.