Nagy port kavart Ungár Klára Facebook-bejegyzése, melyben lemelegezte Kocsis Mátét és Szájer Józsefet. Kocsis ezt kikérte magának és azt mondta egy riportban: "nem vagyok buzeráns". A 444 megkérdezte a fideszes politikust, szerinte nem volt-e tiszteletlenség ilyet mondani.

A VIII. kerület polgármestere azt válaszolta, inkább az a tiszteletlenség, hogy házas családapa létére ilyet mond róla egy magát liberálisnak valló politikus.

A lap arról is beszámolt, hogy az interjú után Kocsis még odajött hozzájuk, és elmondta, rengeteg gyűlölködő levelet kap a családja azóta, hogy Ungár Klára megvádolta, és ez alaposan felzaklatta.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Freewolf: Te ebbe fogsz megzakkanni. Súlyos elmebeteg vagy. Nagyon nem vagy képes helyén kezelni a dolgokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
De hát Matyi, a hovatartozásod a legkisebb gond. Eddig sem foglalkozott vele senki.
Freewolf
A nagy liberális majmok, akik a buzi szóra felhördülnek, vidáman melegezik a heterókat. Na ilyen ez a mocsok liberalizmus! Agyhalottak bűnbandája!
Aki Én
@Freewolf: Te ebbe fogsz megzakkanni. Súlyos elmebeteg vagy. Nagyon nem vagy képes helyén kezelni a dolgokat.
Freewolf
@Aki Én: Ne itt éld ki a téveszméidet! Majd huszan elüldögéltek a vigyorgóba, többen úgyse vagytok! :-)))))))))))))
Aki Én
@Freewolf: Nyugi, ne húzd fel magad. Már csak húszan? Hú de nagy gondod van ember. Mondtam már neked, hogy nem vagyok, sosem voltam liberális. Ezt nem nagyon tudod összerakni, mi? Akkor miért nem barátkozom veled? Mert egy ostoba, egysíkú seggfej vagy, aki ,,nagymagyar" létére egy sort sem képes hibák sokasága nélkül leírni.
Minden rosszindulat nélkül mondom, valószínűleg súlyos személyiségzavarban szenvedsz, amit illő lenne kezeltetni. Ezért is ábrázolod magad farkasként, abban a hitben, hogy így legalább a külvilág keménynek lát. De nem, sajnálom. Egy töketlen lúzer vagy, aki kicsit sem találja a helyét ebben a ,,liberálfasiszta" világban.
Freewolf
@Aki Én: Szerinted érdekel a sértegetésed? Valami rosszul van összerakva benned, hogy állandóan támadnod kell azokat, akik nem értenek egyet veled!
Te viszont annak mutatod magad, ami vagy! :-) Szép!
Aki Én
@Freewolf: Csak ennél a posztnál írt első bejegyzésed a bizonyság arra, hogy állandóan támadsz, sértegetsz, szidalmazol másokat, akik másképp gondolnak valamit. Érted az ellentmondást? Ez is a személyiségzavarodból adódik.
Freewolf
@Aki Én: Jajj, bocsika, ha te liberális majomnak érzed magad, az nem az én problémám! Én nem sértegetlek, hiszen honnan veszed, hogy neked írtam? Ami neked szól, ott a neved előtte!
Aki Én
@Freewolf: Nem téged sértegetlek. Azt a lúzert, aki hazaáruló módjára véd egy hazug, aljas rendszert. Azokat az ártalmas alakokat rühelljük pármillióan az országban.
Attól, hogy nem címzed név szerint, még sértés a sértés.
Senara
Miért gyaláznák a családját feleség két kisgyermek ? Tanult a vezetőjétől ...rajtam keresztül bántják a családomat ... egyébként feljelentette már ?
verum
Miért van felzaklatva Kocsis Máté? Nálunk ugye nincs homofóbia. Vagy mégis? Akkor most egy kicsit saját bőrén is érezheti!
Sok ember élete és családja van ténylegesen felzaklatva emiatt és durván, inkább velük kellene foglalkozni!
verum
@Freewolf: - 15:03 - vajon miért sértés, ha valakit homoszexuálisnak neveznek? Miért szitokszó?
Mennyivel nagyobb biztosíték az erkölcsös életre, ha valakit heteronak tartanak?
Legalább Kocsis Máté megtudja, mit jelent, ha valakit "buzeránsnak" tartanak.
Toby
Kocsis nem csípi a buzikat, de a homoszexuálisokkal jól el van !
Szájerről már többször is hallottam, de hát ez nem pártfüggő.
Manhattan
Általában aki érintett, az tiltakozik legjobban. Ezek szerint amit Ungár Klára mondott, abban van igazság! Szájer legalább hallgatott /jól tette/!
gazdag dezső
Ungár Klárának jobb lenne ha nagyon hallgatna!!! Az is sértő ha valakit le melegeznek !Legalább akkora ! Megérdemelné,hogy bepereljék !
Dr. Felipe
@gazdag dezső: Aztán valahogy a kis kocsis "nembuzeráns" mátéka mégsem perel csak handabandázik. Lehet azért mert akkor kiderülne az igazság.
kakaósbögre
nos,azt pont leszarom kivel és hogy dug.sosem érdekeltek a gerinctelen férgek párzási szokásai.
Jozefina
Szerintem inkább több ajánlatot kap, mint becsmérlő leveleket!!! Hehe
Desischado
A nemi hovatartozása nem érdekel. Az annál inkább, hogy egy sunyi megélhetési féreg!
Freewolf
@verum: Mivel kiderült, hogy nem sértés, akkor bevallhatom, hogy buzeránsnak tartalak! :-)))))))))))))
verum
@Freewolf: - valóban nem sértés, főleg tőled nem, aki egyébként is mindig annak tartasz, ami nem vagyok.
De ez sem téged, sem engem nem zavar.
Freewolf
@verum: Engem nem zavar, hogy mi vagy, én azt írtam, amit gondolok! :-)))))))))))
Aki Én
@Manhattan: 18:52 Én úgy tudom Szájer nem csinál titkot belőle. Akkor viszont Ungár nem nagyon lőtt mellé...
verum
@Aki Én: - akár igaz, akár nem, Ungár hibázott. Mert nagyon szerencsétlen dolog "leleplezni" valakit, aki nem akarja azt. Ez alapvető emberi jog kellene hogy legyen, nem játék és nem lenne szabad politikai csatározásnak kitenni.
Aki Én
@verum: 09:23 Ez igaz. Viszont az aljas emberekbe jól esik belerúgni...
verum
@Aki Én: - nekem nem okoz örömet. Az igen, ha valakit azért büntetnek, amit tett, vagy ha lelepleznek egy aljasságot. De tetézni nem kellene...
verum
@Aki Én: - talán az egyetlen, ami miatt lehet elégtételt érezni valamelyest, hogy saját bőrén érezheti, mit jelent kitaszítottnak lenni önhibáján kívül. Akár igaz, akár nem, amit Ungár állított.
Freewolf
Bravó! Kocsis Máté ezek szerint megérdemelte, hogy lebuzeránsozzák! Ez igen! Nem akarják egyesek azt is meghatározni, ki érdemli meg az életet? Csak úgy liberálisan, ahogy szokás ezekben a körökben!
Aki Én
@Freewolf: 09:36 CSak nem azért írsz ilyen semmitmondó butaságokat, mert a kérdésekre nem tudod a választ? Nem gáz, hiszen azokra nincs is jó válasz. Elég lenne, ha befejeznéd a hazug uszítást és nevetséges szitkozódást. Sokat beszélsz, keveset mondasz...
Freewolf
@Aki Én: Nem vagyok liberális, így a hülye hazudozás nem kenyerem! A mocskos hazudozás ellen viszont meg kell védeni a hazánkat a liberális senkiktől, mert ez az eszme kelés a nemzet testén!
Freewolf
@Aki Én: Ja és idiótaságokkal foglalkozó kis senkik cikkei nem ütik meg az ingerszintemet!
Jehu írogat ilyeneket, a liberálhülye!
Aki Én
@Freewolf: Tulajdonképpen te egy szórakoztató pali vagy... Néha ugyan meg kéne újulnod, de tök jól nyomod.
Freewolf
@Aki Én: Én is szeretlek! :-)))))))))))))))
Aki Én
@Freewolf: 10:16 Na azért ne koppintsd a Matyit... Ez már olyan liberális közeledés.
verum
@Freewolf: - tudod, aki észlény, annak hiába mondod, mantrázod szünet nélkül, hogy csak a liberális hazudik, jellemtelen és érdektelen és mindenki, aki nem ért veletek egyet az liberális -- nem jön be. Ettől még nagyon is látszanak a ti hazugságaitok, jellemtelenségetek és érdektelenségetek, sőt értéktelenségetek.
És ha egyszer hatalomra juttok és el kell hallgatnia az igaz szónak, azért az megmarad igaz szónak, ha csend is veszi körül. Mert azt így is meghallja, aki szereti az igazságot.
Freewolf
@verum: Igaz szó? :-DDDD Ugyan! Mindkét oldal, ha a másik meg is feszül, akkor sem ad neki igazat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.