A Magyar Helsinki Bizottság közölt érdekfeszítő infografikát a kérdésről. Izgalmas megvilágításba helyezi az Orbán-kormány gyűlöletkeltő, menekültellenes kampányát az az infografika, amelyet a Helsinki Bizottság közölt a mai napon. Ebből többek között az derül ki, hogy a hazánkba érkező külföldiek jó háromnegyede Európából érkezik. A bevándorlóknak csak 20 százaléka érkezik Ázsiából, és mindössze 3 százalékuk Afrikából. Ha azt vesszük alapul, hogy a népességnek mindössze 1,4 százalékát teszik ki a bevándorlók, akkor ezek egészen eltörpülő számok. De az igazán letaglózó mondat a következő: "„a külföldi állampolgárok túlnyomó többsége a szomszédos országokban született, és jelentős részük magyar nemzetiségű"

Forrás: nyugat.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
"Persze, kit érdekelnek a számok, ha egyszer lehet végre egy jót hőbörögni, meg négerezni, meg arabozni, ugyebár."
Aki Én
Csak egy dologban lehetünk egészen biztosak a kormány kijelentéseit illetően. Hogy nem úgy van.
szandokan
@Aki Én: Ajaj...Kösz, hogy szóltál, mától csak a blikket olvasom:-)
kisangyalom13
A nyugdíjasok szenvedik el a bevándorlókat! Varga elmondta azt is, hogy a nyugdíjak az infláció mértékével, 1,6 százalékkal emelkednek jövőre 2016-tól

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.