A belügyminiszter javaslata szerint az EU-n kívüli menekülttáborokból kötelezően be kellene fogadni a háború vagy üldöztetés elől menekülőket, míg a gazdasági migránsok beengedéséről a tagországok egyénileg, szabadon dönthetnének.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Pintyőke, az EU kötelezzen egy(-két-három...) EU-n kívüli országot hogy "kötelezően be kellene fogadni a háború vagy üldöztetés elől menekülőket"?
Jövő héten azzal az ötlettel állsz elő, hogy Auschwitzban újíttatsz kerítést és kéményeket?
papa.49
@Clavigo: ,,Fosőr,, mégis kinek a területén létesülnének azok az általad elképzelt táborok, talán a Holdon???
Január
Gyakorolhatna egy kis önkritikát Európa gazdagabbik fele, mert ki is nullázta le Afrikát? Kinek volt ott gyarmata? Ki kap még mai napig is hatalmas jövedelmet ezekből az országokból, mert csak látszólagosan számolták fel a gyarmatokat. Évente több száz milliárd dollár vándorol Európába a "volt" gyarmatokról - ez is a szegénységük egyik oka - , ennek pedig nem hazánk a haszonélvezője.
Akkor hátrább az agarakkal országunktól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.