Elévülés miatt elutasította a feljelentést és nem nyomoz a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság annak a Pannonhalmi Főapátságban több mint tíz éve történt cselekménysorozatnak az ügyében, amelyben a főapát kiskorú veszélyeztetése miatt belső vizsgálatot indított – közölte a főapátság pénteken az MTI-vel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Zöld út a magyarországi papoknak. Nyugodtan lehet molesztálni a ministráns gyerekeket, és persze teli tüdőből buzizni, és hergelni a másság ellen... Talán az isteni megbocsátásra gondolnak az iszlám állam harcosai is, amikor gyerekeket, és nőket gyilkolnak halomra, amikor tömeges kivégzéseket tartanak. Engem nyugtalanít, hogy gyerekeket nyugodtan lehet zaklatni, de felnőtt emberek nem szerethetik egymást, mert az bűn az álszent magyar keresztények szerint.
simmering73
Amikor az állam és az egyház összefonódik. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.
papa.49
Ez a csipetcsapat (rendőrség) egyre lejjebb megy lassan már csak a pártvédelmi célokat szolgálja!!!
micfild
Nem értem... miért a Vas megyei rendőrkapitányság?? Pannonhalma Győr- Sopron megyében van... ja.. egyik sem nyomoz. Az ilyen bűncselekménynek sosem szabadna elévülni... mert bármikor megtörténhet újra

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.