Átlagosan havi ötvenezer forintból élnek a magyar egyetemisták és főiskolások, akik a szűkös anyagi lehetőségeik ellenére is pozitívan látják a jövőjüket, elhelyezkedési esélyüket - írta a Magyar Nemzet csütörtöki számában az Aktív Fiatalok Kutatócsoport felmérésére hivatkozva.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
'Kedves AKTÍV FIATALOK KUTATÓCSOPORT" ! Havi 50 000 Ft.-ból élnek a fiatal egyetemisták ?Kitől kapják ? Mennyi munkaviszonyuk van ? Ösztöndíj ? Kedveseim ! A nejem 30 év munkaviszony után sem kap semmilyen anyagi támogatást az államtól,akár éhen is halhatna. Pedig mindig levonták a béréből a járulékokat.Sőt még az Én pénzemből fizetjük a TB.-t.,hogy az orvosi ellátása meglegyen.Még hány évig kell fizetni,mert megemelték a nyugdíjkorhatárt ? Köszönjük "rendszerváltó" pártok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.