Akár már az is szemet szúrhatna, hogy ezek szerint egy fiatal hazacsábítására 2 millió forint esik, de az igazi gond mégiscsak az, hogy eddig négy fiatalról tudunk, aki a program keretében valóban hazatért.

Forrás: sztarklikk.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Remélem senki nem hiszi, hogy a "hazacsábítás" volt a cél ! Ki az a marha, aki jól (jobban ! ) fizető londoni, belfaszti ..stb. melóhelyet felad egy hazai, segélyszíntű éhbérért ?

Pénzmosoda !

"Még egyszer mondom" - PÉNZMOSODA VOLT a "húzzá' haza wazzeg" meseprogram !
nezelodo
Hát a több tucatnyi ismerősöm közül egyről sem tudok, hogy kezét-lábát törve szaladt volna haza a hazug propagandára! Olyanokról viszont igen, akik az ügyvédjük nélkül egy sajtpapírt sem írnak alá a hazai hivataloknak, mert elég furcsa tartalmú cetliket tolnak a képükbe aláírandóként.
zöldszem
Majd ha készen lesznek a 600 milliót felzabáló önfényező plakátok, áradnak haza a nyugati határon a magyarok. Miért is? Hogy közmunkáskén építsék a déli határra a kerítést.
Ha mindez elkészül, mi is volt a választási program? Ja! Folytatjuk! Tehát, ha kész a déli kerítés, lehet folytatni körbe a határon. Javaslom, aki tud, és megteheti meneküljön még nem késő! :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.