Mint tegnap megírtuk, soha nem voltak még ennyien az idei, huszadik alkalommal megrendezett Budapest Pride-on.

Az Introblog most videómontázst készített a felvonulásról.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
“Leszarom, ki kivel házasodik – semmi közöm hozzá. Miért kell ebből ekkora ügyet kreálni? A melegek házassághoz való joga a te boldogságod útjában áll?! Lószart. Hagyjuk már ezt az álszent dumát, és hagyjuk élni egymást.” Clint Eastwood
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
@nola: Nem tudod elfogad ni az igazságot és a valóságot sebaj, egyes betegségben szenvedő betegek többsége is azt állítják magáról mint a felvonulok, csak hát az állítás és a valóság nem ugyanaz.
nola
@orogordog: nincs értelme tovább beszélgetni arról, melyikünk nem fogadja el az igazságot. vagy hogy ki melyik oldalán van annak a bizonyos kerítésnek. :)
Bulgakovot idézve, aki ad absurdum a Sátán szájába adja Jézus szavait: "Van olyan felfogás is, miszerint mindenkinek az ő hite szerint adatik. Hadd legyen így!" :)
kicsoda az igazság
@nola: ..." semmi nem változik.." dehogynem változik: romlik és bolondul meg a társadalom, ha ezeket az irreális követeléseket kiszolgálja, gerjed fel az Isten haragja az ilyenek miatt, akik nem akarnak megváltozni, sőt még dicsekednek is a természetellenes magatartásukkal.

Ezt neked mint bibliaismerő embernek mondom.

Hogy ne ezzel a lesújtó igazsággal zárjam a gondolataimat, hozzá tenném, hogy a Biblia
kínál megoldást az igazságotkereső emberek számára, de ez már egy másik történet.
nola
@kicsoda az igazság: Én csak ismerem a Bibliát, de nem vagyok vallásos. Ha hinnék is Istenben, nem egy emberek által írt könyv határozná meg az erkölcsi nézeteimet.

Nem tartom "irreális követelésnek", hogy mindenki azt szerethesse, és azzal köthesse össze az életét, akivel szeretné. Valójában azt tartom irreálisnak, hogy vannak, akik számára az elfogadás, a jogegyenlőség, a másik ember tisztelete nem természetes.

Múltkor láttam egy képet, két 80 év körüli bácsi házasodhatott össze végre az Egyesült Államokban. Az ő kapcsolatuk már rég nem szól szexualitásról, pusztán az egymás iránti elkötelezettségüket szerették volna ilyen formában kifejezni. Szomorú, hogy ennyit kellett várniuk erre.

Ha belegondolsz, pusztán azzal, hogy nem engedélyezed az azonos neműek házasságát, még nem lesz kevesebb homoszexuális. Ha magát a homoszexualitást tiltanák és büntetnék, akkor sem lennének kevesebben, csak még több boldogtalan, bujkáló, nyomorult ember lenne. Ettől a heterók élete nem lenne jobb, de a homoszexuálisok élete nyomorúságos lenne. Ugyan kinek az érdekeit szolgálná ez?
Freewolf
Hála az égnek nem láttam a vonaglást! A DK-s orvos is megmondta, hogy betegek!
csa-csa
@wagabund: jobban nem is mondhattad volna

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.