Felcsút polgármestere a cégbírósági adatok szerint ezúttal a hűtés- és klímatechnika területére akar betörni. Ugyanis Mészáros Lőrinc személyesen vásárolta be magát a piac egyik legjobb cégébe, a debreceni CLH Kft.-be – írta a hvg.hu.

A CLH-ban Mészárossal közösen megjelent a Körösaszfalt Zrt. is, melynek  részben Szíj László a tulajdonosa, részben pedig a Duna Aszfalt Kft.. Utóbbi azután került előtérbe, hogy az Orbán–Simicska-háború következtében a Közgép kiszorulása óta ez a cég nyeri sorra az építőipari közbeszerzéseket. Például tegnap is a sikerükről lehetett hallani az M0-s falvédő építése kapcsán.

A Körösaszfalt Zrt. vezére tavaly november óta Pálffy Balázs, Mészáros Lőrinc lányának barátja.

Mindeközben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Nemzeti Klímavédelmi Hivatal felállításán dolgozik. Ez a szervezet fogja ellenőrizni azt a piacot is, amelybe Orbán Viktor jó barátja beszállt.

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Így már értem a készülő Nemzeti Klimavédelmi Hivatal dolgot!! Tuti majd az egész országban alis hentesék szerelhetik be a klímákat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
Sopronban kellene fogászati rendelőt nyitni, az most qvára jövedelmező.
Na meg Felcsúton egy kupit, mindjárt nagyobb lenne a 2. főváros látogatottsága.
szandokan
@Horizont: Örülök neki, ha jól szórakozol, már megérte írnom neked. Nem rossz dolog ez a provokálás olykor, Mariskától eltanultam.
dr. prédikátor
Kíváncsian várom hogy a csuti gázbúvárt mikor fogják diszdoktorrá avatni!Ő az a fenomén aki minden munkában otthon van! Ja meg a mutyiban is!!!
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: az is 12 év alatt vót meg nékije...:)))))
Abzug62
@szandokan: Ha fele annyira lennék "okos" , mint maga, üvöltenék elkeseredésemben. Az a baj magával - többek között, hogy 1: marha okosnak hiszi magát, pedig...,2: értelmes kérdésre nem tud válaszolni. Persze, ez az 1 pont miatt van.
kukac50
Simicska kibukott,most Mészáros nyer el mindent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.