Érsek Zsoltnak már "hivatalos papírja" is van arról, hogy nem követett el bűncselekményt, miután lezárták az ellene folytatott nyomozást. Kérdés csupán az, hogy akik megvádolták, ugyan ezt elmondhatják - e magukról! Tény, hogy mind a 16 (!) ügyben megszüntették a nyomozást, amit a hatvani Fidesz feljelentése nyomán indítottak 2010 évben. Szabó Zsolt, a fideszes vezetés által megalakított - az elmúlt időszak visszaéléseit vizsgáló - bizottság javaslatára tett több feljelentést. Ennek a bizottságnak volt a vezetője az akkori Fidesz frakció vezető - most Hatvan Város alpolgármestere - Lestyán Balázs. Mindenben támogatta Szabó Zsoltot, hogy Érsek Zsoltot ellehetetlenítsék, jó hírnevét bemocskolják. A több mint tízezer oldalas nyomozati anyag sem volt elég azonban arra, hogy legalább bűncselekményre utaló jeleket találjanak. A pesti sztárügyvéd több mint két éven keresztül, több tíz millió forintért készítette elő Szabó megbízásából, a lejárató hadjáratot Érsek Zsolt ellen,...

Forrás: sztarklikk.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Ugyanezt csinálták a tetvek Molnár Gyulával Újbudán. Finkelstein efftás jó efftásakra lelt...Vajon melyikükkel (többel is persze) hál együtt, Van rá tippem...
Toby
Remélem Érseknek és ügyvédjének eszébe jutott a hamis vád törvényi tényállása !
Sziszifusz
Az ellenzék lejáratására, karrier gyilkossági indíttatású ügyekkel, indult eljárások túlnyomó többsége bűncselekmény hiányában megszűnt.
Hamis vád elkövetésének alapos gyanúja miatt nem indult egy eljárás sem.
Már épp itt volna az ideje annak, hogy egy gerinces ügyész megindítson egy-két eljárást a vádaskodókkal szemben. Tudom az csak egy utópisztikus ábránd.
hetöndöe
Magyarország történelmének a legsötétebb korszakait idézi a rohadék fitymasz módszerei a hatalom megtartására és az ellenfelek likvidálására.Amíg ez a rühes banda el nem takarodik a hatalomból,Magyarországon nem lesz nyugalom.Azt a sorsot érdemlik,mint náci elődeik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.