A kerítéssel kapcsolatos szájkarate nagyüzemileg folyik a médiában. Olykor, kiszállva a légkondis szolgálati autóból, még akár miniszterek, és persze az elmaradhatatlan kormányszóvivő által is felduzzasztott passzátokat húzva a nagytiszteletű kormányzat után. Közben persze a hírek morzsáiból másik történeteket is össze lehet rakni. Amelyek nyomán inkább azt lehet taglalni, hogy ki miért nem szólalt meg.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" A másik az, hogy az egyik menekült mitől menekültebb a másik menekültnél?"
...sokmindennel...
pl azzal, hogy azok akik az utóbbi tíz évben forradalmakat, belháborúkat, zavargásokat szítottak az európát körbevevő államokban, azok nem igen akarják azokat fogadni akiket tönkretettek...ilyen az északafrikai országoktól egésze a közelkeleti államokíg. a szarkavarók pedig az usa, izráel, a franciák csak hogy megmaradjunk a legnagyobbaknál
Szóval a menekült ugyanolyan rászoruló mindenki viszony az, hogy ki kit szeretne vagy tudna inkább segíteni azt ne egy általános feltevés alapján döntse el senki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.