Egy súlyos kisebbrendűségi komplexustól terhelt nemzet, amely a saját maga okozta történelmi veszteségeit száz éve nem akarja feldolgozni, melynek tagjai csak úgy képesek érvényesülni, ha elveszik a másét. Elkobozták félmillió zsidó vagyonát (és életét), elvették a kitelepítettek házait, beszolgáltatatták a malacot, lesöpörtették a padlást, államosították a kisboltokat és az elmúlt öt évben ismét állami szinten vezénylik a nyugdíjak, földek, trafikok és egyéb magántulajdonok fosztogatását, elrablását. Sajnálják magukat: „balsors, akit régen tép” – 25 éve ölükbe hullott a szabadság, és nem tudtak mit kezdeni vele. Nem kellett nekik. Nincs igényük demokráciára, sajtószabadságra, jogállamra. Nem értik, és nem is akarják megtanulni. Beveszik őket az európai klubba, ahol a vezetőjük a trágyalétől mocskos csizmáját feldobja a damasztabrosszal leterített asztalra. Szégyen. Normális, civilizált országgá válhattak volna, de nem akartak. Újabb kudarc. Jönnek-mennek a generációk, és az...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Így van, leszűkítve, 25 évvel a gengszterváltás után egy szarházi, bánöző csüörhe ül a nyakunkon, meglehetősen fullos élwetzszínvonalon, miközben vidáman fosztogatják a "jobban teljesítő" és "működő reformú" szerencsétlen ország, még szerencsétlenebb polgárait !
Megérdemeljük, arra nem vagyunk képesek, hogy 5 év full hazugságok és lefosztások, parasztvakítások után az életükért aggódjanak ezek a mocskos parazita disznók !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
Én komolyan nem értem, hogy az, aki a magyarságára büszke, az tulajdonképpen mire büszke?
kakaósbögre
@Anna Mária: "A Szent István-i birodalom a maga ezeresztendős határaival többé nem fog életre kelni. (...) Az ezeréves határ a valóságban sohasem létezett, körös-körül a magyarok csak egyszerűen igényt tartanak minden területre, ahol ez alatt az ezer év alatt valamikor magyarok laktak." Adolf Hitler, 1943. április 22. (in: Hitler hatvannyolc tárgyalása, Magvető, 1983)
Anna Mária
@kakaósbögre: Érdekes módon bennem is megvan: sok helyen éltem már a világon és eléggé meg vagyok sértve, hogy azok a területek nem tartoznak a fennhatóságom alá! :)
dömdödöm
Jó írás , pontosan felvázolja mi történik és miért . Grat !
kakaósbögre
@Anna Mária: Borneó és Celebesz,magyar volt és magyar lesz.
Anna Mária
@kakaósbögre: Hát, reméljük a legjobbakat! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.