Több bűncselekménnyel is vádolják azt a 23 éves kerepesi férfit, akit 2015. július 30-án fogtak el a rendőrök – írta a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint S. Szilárd egy 62 éves nő házába három alkalommal is betört: először különböző használati tárgyakat vitt el, másodszor az alvó sértettel megpróbált közösülni, míg harmadszor – közel egy évvel később újra megjelent az asszony otthonában és az ablakon bejutva dulakodni kezdett vele. Ennek során lefogta a nőt, majd szexuális cselekmény végrehajtásra kényszerítette.

A nyomozás kiderítette, hogy az elkövető 2014. február 2-án, 2014. augusztus 10-én, illetve 2015. július 26-án a hajnali órákban a nyitott ajtón keresztül, illetve egy esetben az ablak benyomását követően másik három sértett kerepesi házába is bejutott és őket szexuális cselekményre akarta kényszeríteni. Mindhárom nő ellenállt, dulakodott a gyanúsítottal, melynek eredményeként a férfi elmenekült a helyszínekről.

A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. Az illetékes bíróság 2015. július 31-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kis kö...g !!! Gyüjts össze pár forintot, és menj a buszmegállókba
várakozó " szexmunkásokhoz " Ök majd levezetik a " tele a zacsim " cimü
egyperces vágyaidat. Addig is ajánlom édesanyádat...:-)))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Kis kö...g !!! Gyüjts össze pár forintot, és menj a buszmegállókba
várakozó " szexmunkásokhoz " Ök majd levezetik a " tele a zacsim " cimü
egyperces vágyaidat. Addig is ajánlom édesanyádat...:-)))))
Rózsika Hatházi
Olvassuk el figyelmesen! 2015. július 26-án, a nyitott ajtón keresztül jutott be a házba. Szerintem, Kerepes nem lehet egy nagy helység, az ilyen hírek futótűzként terjednek. Akkor, kérdem én, mi a búbánatnak volt nyitva az ajtó, pláne a hajnali órákban?
volvós
@Rózsika Hatházi: Esetleg ha arra gondolunk, hogy
egy fülledt, forró éjszakán a hölgy kiszellöztette
a lakást ??? Attól még idegen nem mehet be !!!
Föleg ilyen aljas szándékkal nem !!!
Horovitz Ernő
Orbánt le kell váltani!!!
EGYÁLTALÁN NEM TÖRŐDNEK A FELZÁRKÓZTATÁSSAL!
BELEGONDOLNI SEM MEREK MI LESZ ITT A JOBBIK ALATT...
Rózsika Hatházi
@volvós: Igazad van, az ilyet tényleg kasztrálni kellene, de annyi mindent lehet hallani, hogy az időseket átvágják, kirabolják. És, mint írtam, gondolom, Kerepes nem olyan nagy helység lehet, hogy ne tudnának az ilyesmiről. Ennek fényében, már meggondolandó a hajnali szellőztetés. Főleg, ha már egyszer kirabolták. Vagy azt gondolta, hogy a villám nem csap be kétszer ugyanoda? Mint a példa mutatja: de.
bence
A ménkű vágna a gatyájába ! Gondolom az eset után meg ráfogta volna a menekültekre !
Feraj49
Ha jó fejbe vágta volna az erőszakoskodót,akkor meg a hölgy kerül bajba,nem megfelelő arányú túlzott védekezése miatt ! Én meg nekisegítettem volna a falnak. Ismerte a hölgyet,nem számít nagy ellenállásra. Kasztrálni a mocskost.
Zsoel
Az a legbosszantóbb, hogy az ilyen görényeknek joguk van hozzá, hogy egy fekete téglalapot viseljenek a nyakukon.
GeoCravker
@Zsoel: Szerintem, ha lekötöznék a főtéren, táblával a nyakában, akkor egy idő után indokolt lenne a fekete téglalap. Mert a maradékon a boncmester-jelöltek gyakorolnának.
mate03
@bence: 2010-május! Pintér Sándor belügyminiszter! 3-hónapot kérek! És rendbe teszem az ország közbiztonságát! Pintér úr?Több mint 5-év eltelt!?Hol van a közbiztonság!?
herczeg0210
Hamarosan kiengedik és folytatja tovább!!!
bence
@mate03: ! Hát igen ! Hol van ?! Az ő biztonságuk megvan , mert több tíz testőr védi őket az emberek haragjától ! Ami a legszomorúbb , hogy a mi pénzünkből ! Remélem , nem ítél el senki azért , ha semmi jót nem tudok nekik kívánni ?! Jussanak a jól megérdemelt sorsukra mielőbb !!!
bence
@Horovitz Ernő: ! Sajnos , nem vagy egyedül akit ez a gondolat foglalkoztat !
Szeparepa
Nagyon súlyos beteg ember szerencsétlen nyilván...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.