Több bűncselekménnyel is vádolják azt a 23 éves kerepesi férfit, akit 2015. július 30-án fogtak el a rendőrök – írta a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint S. Szilárd egy 62 éves nő házába három alkalommal is betört: először különböző használati tárgyakat vitt el, másodszor az alvó sértettel megpróbált közösülni, míg harmadszor – közel egy évvel később újra megjelent az asszony otthonában és az ablakon bejutva dulakodni kezdett vele. Ennek során lefogta a nőt, majd szexuális cselekmény végrehajtásra kényszerítette.

A nyomozás kiderítette, hogy az elkövető 2014. február 2-án, 2014. augusztus 10-én, illetve 2015. július 26-án a hajnali órákban a nyitott ajtón keresztül, illetve egy esetben az ablak benyomását követően másik három sértett kerepesi házába is bejutott és őket szexuális cselekményre akarta kényszeríteni. Mindhárom nő ellenállt, dulakodott a gyanúsítottal, melynek eredményeként a férfi elmenekült a helyszínekről.

A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. Az illetékes bíróság 2015. július 31-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Kis kö...g !!! Gyüjts össze pár forintot, és menj a buszmegállókba
várakozó " szexmunkásokhoz " Ök majd levezetik a " tele a zacsim " cimü
egyperces vágyaidat. Addig is ajánlom édesanyádat...:-)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@bence: 2010-május! Pintér Sándor belügyminiszter! 3-hónapot kérek! És rendbe teszem az ország közbiztonságát! Pintér úr?Több mint 5-év eltelt!?Hol van a közbiztonság!?
herczeg0210
Hamarosan kiengedik és folytatja tovább!!!
bence
@mate03: ! Hát igen ! Hol van ?! Az ő biztonságuk megvan , mert több tíz testőr védi őket az emberek haragjától ! Ami a legszomorúbb , hogy a mi pénzünkből ! Remélem , nem ítél el senki azért , ha semmi jót nem tudok nekik kívánni ?! Jussanak a jól megérdemelt sorsukra mielőbb !!!
bence
@Horovitz Ernő: ! Sajnos , nem vagy egyedül akit ez a gondolat foglalkoztat !
Szeparepa
Nagyon súlyos beteg ember szerencsétlen nyilván...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.