Már egy hónapja, hogy összevonták a négy közszolgálati médiaszolgáltatót: a Magyar Televízió Nonprofit Zrt.-t, a Magyar Rádió Nonprofit Zrt.-t, a Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt.-t és a Duna Televízió Nonprofit Zrt.-t, amiből megszületett a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. Most viszont jön a fekete levese a kollégáknak – állítja értesüléseire hivatkozva a valasz.hu.

A mai napon állítólag ugyanis a korábbi négy Zrt. munkatársai közül tucatnyian kapták kezükhöz a felmondólevelüket. Ám ez csupán az első kör, hamarosan további munkatársakat fognak elbocsátani.

Mivel csoportos létszámleépítés nem lesz, így az elbocsátások kapcsán kisebb médiavisszhang is várható.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A közpénzmosoda nem hozta azt, amit a felcsúthy Éles Elméjű várt, kezdetben csak röhögött rajtuk...most meg oidavágatott nekik !
Desischado
Sajnálja őket a hóhér. Nagyon igyekeztek bebiztosítani a helyüket a hazugság adóknál, most egyék meg, amit főztek! Van egy két emberke, akit nagyon szivesen venném, ha kirúgnák őket!
papa.49
@Toby: @Desischado: Én csak a ,,végkielégítés,, összegére vagyok kíváncsi, mert az biztos nem 209 Ft. lesz 5 hónapra)))))))))))
mate03
@papa.49! Minden attól függ,miért rúgták ki őket! Lehet hogy nem álltak be a sorba! Az is lehet hogy felmondott,mert nem bírta a gyomra!:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.