Jó úton indult el a közmédia átalakítása, a nézői érdeklődést tekintve a tendenciák pozitívak – hangzott el a 26. Bálványosi Szabadegyetem és Nyári Tábor közmédia sátrában rendezett kerekasztal-beszélgetésen csütörtökön.

Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója felidézte a március 15-től megvalósult változásokat, a M1 aktuális hírcsatorna és a Petőfi TV indulását, utóbbival elsősorban a fiatalokat szeretnék megszólítani.

Július 18-től bővült a portfólió az M4-es sportcsatornával, amely nagyon komoly eredményeket és sikereket tudhat máris magáénak – tette hozzá.

Siklósi Beatrix, a Nemzetiségi, Külhoni és Kiemelt Projektek főszerkesztője elmondta: az átalakítások nyomán a március 16-tól július 5-ig terjedő időszakban a közmédia nézettsége enyhe mértékben növekedett.

Hozzátette: a több mint száz fogható magyarországi csatorna közül a Duna a harmadik, az M1 aktuális hírcsatorna a negyedik, a Duna World a hetedik, az M2 pedig a kilencedik helyre került.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Siklósi Beatrix, a Nemzetiségi, Külhoni és Kiemelt Projektek főszerkesztője elmondta: az átalakítások nyomán a március 16-tól július 5-ig terjedő időszakban a közmédia nézettsége enyhe mértékben növekedett.

Enyhe mértékben nézte vagy 50 ezer és erre költöttek 80 milliárdot
az egészségügy meg szudáni szinten van !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menasag
@Anna Mária: Tusványos ami eredetileg a bálványosi szabadegyetemből alakult azért került Tusnádfürdőre mert a sok vendég elszállásolását csak itt lehetett megoldani civilizáltabb körülmények között.
Ez egy fiatalokat szórakoztató koncertekkel teletűzdelt program. Délelőtt alvás, délután egy kis politika és este meg éjszaka buli, ez a lényege. Akinek meg van mersze az akár medvét is leshet.
menasag
@Abzug62: Bárki elmondhatja a véleményét sőt nem csak politikai szinten hanem akár művészeti vagy gyereknevelési problémákban is, erre szolgálnak a különböző sátrak vagyis vitahelyszínek. Ha nem tetszik az egyik átsétálsz egy másikhoz.
menasag
@Hari: Nem tudom milyen alakú tolmácsok vannak viszont én beszélek magyarul az a z antantelven és tudok románul az az állam nyelve ahol élek, ezekben tudok segíteni.
Anna Mária
@menasag: Mondtam, hogy kösz, tudjuk, kik és miért ott vannak, ne fáradj.
IÉrezzétek jól magatokat egymás között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.