A KDNP szigetvári szervezetének elnöki posztját hátrahagyva átlépett a Jobbikba Szentesi Jánosné. Pár napon belül már ő lett az ottani Jobbik-elnök – írta meg a NOL.hu.

Szentesi Jánosné egykor könyvelőként dolgozott, ma már nyugdíjas. A Politikai Foglyok Országos Szövetségében kezdett politizálni, majd 1992-ben lépett be a KDNP-be a párt világnézete miatt. Az asszony azt nem bánta, hogy a keresztény szervezet együttműködött a Fidesszel, de azt már igen, hogy feladta az önállóságát. Ahogy fogalmazott: emiatt eltört benne valami.

Azt, hogy miért lépett át a Jobbikba, azzal magyarázta Szentesiné, hogy úgy látja, nem történt meg a rendszerváltozás Magyarországon, a Fidesz sem hozta ezt el. Sőt: a korrupció állami szintre emelkedett, a közmunka program meg csak arra jó, hogy javítsa a foglalkoztatási statisztikákat, egyébként meg csak megalázza az embereket. Az asszony azt cáfolta az újságnak, hogy azért ment volna a Jobbikhoz, mert a KDNP hamarosan elvette volna az elnöki pozíciót tőle egy korábbi párton belüli konfliktus miatt.

Szentesiné azt is elmondta: ha nem tud majd együtt dolgozni a párttal, önként távozik, az elnökséget is csak félévre vállalta.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mi az új egy megélhetési pártseggben ?
Desischado
A süllyedő hajó és a menekülő patkányok esete. semmi új nincs ebben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.