Ez az emberáradat teljesen másról szól, mint, amit jelenleg ismerünk. Az indíték sokkal aggasztóbb talán, mint maga az ISIS! Magyarországon át Nyugat Európába migráló áradat sokszorosát vezeti El-Mahdi muszlim elmebeteg vezetője. Egyre több ember csatlakozik hozzá a Szaharába elképesztő manipulatív kommunikációja miatt. Jelenlegi becslések szerint elérte a 100 ezer főt azoknak az emberek száma, akik…

Forrás: hir.ma
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
És mit csinál az idióta orbán kormány? Nem hogy elszigetelné őket ott, ahol illegálisan bejöttek, hanem szétszórja ezresével a ország minden sarkába. Ha valami normális ember kitalálja, hogy hogyan szabaduljunk meg tőlük, nagyon nehéz lesz őket egybe terelni. Ha az összeesküvési elméletetek valóra válnának, egyszerre tudnak támadni Észak - Dunántúlon, a Dél-Nyugati határ övezetben, a fővárosban és az Alföld több pontján. Már az egész országot megszállták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
Nekem 2 macskám van és sosem számoltam ki mennyi az eltartása . Nehogy már az arab mondja meg mennyit zabál el Európában havonta egy macska :-(((((((((((((((((
levi
Ez azért nem semmi...mint kitűnik ezek meghalni jönnek ide...és aki így indul útnak azt nem érdekli hogyan fog meghalni. Nekik nincs és ezért mást hibáztatnak. Most, hogy a menekülteket iylen felelőtlen módon kezeli európa minden nép, akinek kevesebb van elindul felénk...miért? Mert azt látják, hogy itt tárt karokkal várja őket mindenki, van pénz, meg mégtöbb pénz és ez csak nekik.
picike
@Mézike: a válasz a vezető embereknél, hát mondjanak amit akarnak a tv szól
kamazuka
@sentinel216: A kormány feladata a szeparálás és a megosztás.
papa.49
Kit kell kilőni, hát a ,,kaporszakállút,, oszt. a többi marad ahol van, hasonlóan kezdődött Iránban is mikor a franciák által dédelgetett imám taccsra tette az országot)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.