A Fidesz továbbra is választ vár arra, hogy a bevándorlókat szavakban bíráló Jobbik kasszájába került-e pénz "az embercsempész gárdakapitány üzleteiből" – reagált a nagyobbik kormánypárt frakciója szombaton a jobbikos Z. Kárpát Dániel és Magvasi Adrián sajtótájékoztatójára, amelyen bírálták a kormány bevándorláspolitikáját. 

A Fidesz-frakció közleményében azt írta: a Jobbikhoz közel álló, Vona Gáborral egy címlapon szereplő gárdakapitány bukott le a közelmúltban embercsempészettel. A képviselőcsoport kérdésként vetette fel: vajon az ellenzéki párt kinek az érdekeit képviseli, az illegális bevándorlókkal üzletelő embercsempészekét vagy a magyar családokét.

Előzőleg Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a kormány csak látszólagos harcot folytat a bevándorlás ellen, a lényegi helyzeten azonban nem tudott változtatni. Ezt azzal indokolta, hogy az év első hónapjaiban és ma is 1000-1500 bevándorló érkezik naponta Magyarországra.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paolo006
Tiszta bűnözőbanda ez is mint a fideSS. Az okos magyar majd megválasztja ezeket is, mert még ezek nem loptak eleget. Majd fognak.
Desischado
@paolo006: Ettől félek én is. Bár az biztos, hogy én akkor mezítláb is akár, de megyek ebből az országból!
Yoda69
@Desischado: Pedig eleg nagy az eselye hogy egy fideSS-jobbik koalicio lesz.
mate03
@Desischado:! Jézus vérzik a kereszten! Körül zsongjak a legyek,meglátja az egyik őr,próbálja a legyeket hessegetni,megszólal Jézus,ne zavard fiam, csak éhesebbek jönnek!Na ez a véleményem a Jobbikról!
paolo006
@Desischado: lehet, hogy jobban jársz akkor is. Ismerek olyanokat akik pucér seggel mentek el és most nyugodtan, tisztességesen élnek, nem veti fel őket a pénz de meg van mindenük. Csak elhatározás kérdése. Húzzál bele.
Desischado
@Yoda69: Sajnos, én is ettől tartok!

@mate03: Tökéletesen megfogalmaztad a lényeget, Mate!

@paolo006: Annyira azért sajnos, nem egyszerű a dolog. De nagyon félek, hogy a végén nem lesz más lehetőség! Hogy verné meg az ég mind két bandát! Mármint a fideszt és a jobbikot. Meg azokat is, akik rájuk szavaztak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.