A legjobban elköltött 66 milliárd forintnak tűnik, főleg hogy nagyjából feleennyiből lehetett volna vadiújakat venni. Az M3-as metró felújított szerelvényei pontosan úgy fognak kinézni a felújítás után, mint a Nyizsnyij Novgorod-i metró csodás kocsijai: nyizsnyij Gyönyörű, ugye? Tetszik, nem tetszik, most már ez lesz, mert pénteken aláírták a szerződést. További érdekességek: 37 szerelvényt fog felújítani 66 milliárdért az orosz Metrowagonmash, miközben pont Szentpétervár rendelt a Skodától 15 vadiúj szerelvényt 17 milliárd forintért. (Az olcsóbban felújító észt céget pedig kizárták) Elköltenek ennyi pénzt, de a kocsikon NEM LESZ LÉGKONDI!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
tehát 45 körül van a 37 új ára...66 ba kerül a 37 felújítása...klíma nélkül ...és most a medvegyevvel pacsizott éppen zárt ajtók mögött mennyi is a különbözet 10 20 százaléka amit ilyenkor vissza szoktak osztani?...szerintem annak egy nokiásdoboz kicsi lesz...nagyobbat kellet volna vinni...esetleg megnézni hány poggyásszal ment ki, és hánnyal jött vissza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.