Amennyiben a házelnök visszavonulást tervez, nyilván sokan helyeslik majd e lépését. Az általa sokszor megalázott, rendreutasított ellenzéki képviselők például aligha fognak krokodilkönnyeket hullatni érte. Ez ám a hír! Kövér László, az Országgyűlés elnöke – a Fidesz egyik alapítója – azt találta mondani az LMP-hez közeli III. Ökopolisz Nyári Akadémia felsőtárkányi rendezvényén: őt már egyáltalán nem érdekli a Fidesz, nem így a gyerekei jövője.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Kövért mér nem érdekli a Fidesz, csak a gyermekei sorsa, jövője !
Erre az álláspontra ha lassan is, de eljut az összes fideszes vezető,
hiszen az országot kimazsolázták maguknak, az ő és gyermekeik
jövője megalapozott, az ország sorsa meg le van sz@rva, utánuk a vízözön !
dr. prédikátor
Ezt a genetikai geci hulladékot már rég agyon kellett volna ütni mint a veszett kutyát.!!! Ennél aljasabb fütyi-sz es nem valószínű hogy van még!!!Gerinctelen csúszómászó!!!
colibri
Bár már ott tartanánk, hogy visszavonulót fújna! A modortalan, legjobban útált fidessesek között igen előkelő helyet foglal el köteles házelnök. Sokan várják már, hogy odébb álljon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.