Ha nagyon melegünk van és már alig bírjuk a kánikulát, aranyozzuk be a napunkat egy finom jegeskávéval. Azonban most nem egy hétköznapi jegeskávé receptet hoztam. Jégkockának nem vizet fagyasztunk le, hanem magát a kávét.

Forrás: legjobbkave.hu
Feltöltő: stifi0827
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@Nyuszicsibe: Ilyet még nem. Nagyon-nagyon ritkán fogyasztok alkoholt, ebben az őrült melegben meg főleg nem hiányzik, de ha nem kell nagyon sok rum bele, akkor esetleg kipróbálnám. :)
Milyen az a jamaicai kávé? Jamaicai termelésű kávébab, vagy valamilyen különleges kávéfőzési mód?
Nyuszicsibe
@Zsoel: amennyire én tudom, igazi jamaicai kávébab. Nincs benne sok rum,csak épphogy érezd. Kávézóban ittam, de ugyanott kipróbáltam már kubai kókuszos jegeskávét is. Nekem az erősebbnek tűnt.
Zsoel
@Nyuszicsibe: Na... Ez egész jól hangzik. Ha sikerül jamaicai kávéra szert tennem még a nyáron, el fogom készíteni. Habár valódi rumot sem könnyű szerezni, vagyis lehet, de nem olcsó mulatság. (A "Tengerész szeszes italnak" és a többi hasonló fantázianevű pancsolmánynak nem sok köze van az igazi rumhoz.)
Nyuszicsibe
@Zsoel: Húzós ára van, de a Bacardi a legjobb szerintem. Na ezt úgy mondom,mintha nagy piás lennék... Ritkán iszom én is, akkor is csak "lónyálat" ahogy a haverjaim mondják mindig. Egyszer kiküldtek löszfalomláshoz. Van arra egy rakás telek,tele szőlővel meg barackfával. Gondolhatod hogy a sok öreg se a jogobellájába dobálta a gyümiket,hanem a cefrébe. De annyira örültek, hogy nem kellett őket kiköltöztetni,hogy mindegyik tolta belénk a pálinkát. Én amúgyis utálom, de a harmadik-negyedik pohárka után már csak a Dunát láttam,a löszfalat már nem igazán. Na meg írhattuk a jelentést, hogy idegenektől szeszesitalt nem fogadunk el... Bocs a kitérőért, csak eszembe jutott. Le is lépek, mert megint elalszom reggel, aztán szorulok. Jó éjszakát !
Zsoel
@Nyuszicsibe: Nem baj, jót röhögtem rajta. :D
De a Bacardi, az fehér rum, nem?
Nyuszicsibe
@Zsoel: aha,fehér. Gyümivel finom állítólag. Koktélokhoz jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok