Évek óta folytatja bűnös tevékenységét az a munkaerő-kölcsönzésre szakosodott bűnszervezet, amely összességében milliárdos nagyságrendű kárt okozhatott - eddig - az államkasszának. A csaló banda - amelynek „szellemi központja” Túrkevén működik - vezetője gyakran kérkedik kiváló adóhivatali kapcsolataival, amelynek révén - állítása szerint - képes elsimíttatni „problémás adóügyeket”. Figyelemre méltó, hogy a bűnszervezet mindeddig nem került a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozóinak látókörébe…

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bzoli
És a NAV még véletlenül sem vette észre a milliárdos csalásokat. De a kiisembereket 10 ezer forintért vegzálják...
kisangyalom13
István Vajnorák véleményéne az valoság! Bünözök bevannak épülve a nav dolgozojai közé, miért vannak még a hivatalba?
Vannak válalkózok akik aval dicsekednek, lecserélték a könyvelőt NAV-osra, így nem kell adót fizetni, miért lehet ezt megengedni a NAV-nál?
Jozefina
Nyilván a NAV is benne van nyakig!!! Ez a magyar rabszolgtartás, ami igen tetszetős lehet fideszes körökben. Meg kellene vizsgálni, hogy az oligarhák mennyit fizetnek az alkalmazottaiknak??? Éhbérért (minimálbér) dolgoztatják őket. Szabadság csak papíron jár, betegállomány nuku, mert akkor repül, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.