a decibel-magyarok vajon hagynák-e gyermeküket vízbe fúlni, szeretteik bármelyikét egy életmentő műtét megtagadásával büntetni? Abban az esetben, ha a gyermekük megmentéséért vízbe ugró, a műtéthez vért adó esetében bizton tudnák, hogy a segítő, cigány, afgán, menekült, zsidó, vagy bárki más? Bárki, akire az ország-vezér, vagy a saját hordaparancsnokuk éppen ellenségként ragaszt bélyeget.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
@wagabund: Szerintem meg éppen hogy elgondolkodtató. Én is olvastam, különféle portálok kommentjeit, és a "zemberek" nagyrészéből fröcsög a zsigeri gyülölet, az afgán srácra.
Pedig mi rosszat is tett ő? Megmentette egy másik ember életét... Nem élne már, ha a saját honfitársai segitségét várta volna... vagy akár a mentőkét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@vizinyuszi: te vagy maga A MAGYAR DRAKULA?-még virtuálisan is rémisztő vagy,milyen lehetsz élőben???
lampa laz
Tökéletesen igaza van a cikk írójának, ha valakiben csak egy pici jóérzés lakozik az mélyen elszégyeli magát a menekültekhez való hozzá állása miatt. Köszönhetjük ezt nagyvezérünknek, pedig ő ugyan úgy gyűlöl bennünket is magyarokat (kivétel talán a tábora) mint szerencsétlen menekülteket.
vizinyuszi
lámpás koma:

A fidesznek semmi köze a kialakult helyzethez. Az emberek nem politikai nyomásra vagy politikai szimpátia alapján foglalnak állást a bevándorlást illetően.
Tény, hogy a narancsos rabló banda megpróbálja a saját javára fordítani a kialakult helyzetet, mivel kellenek a szavazatok, de a történetnek itt van vége. Ki ne találja már senki, hogy az a rengeteg, jó érzésű ember, aki nem komálja az idegeneket és haza akarja toloncolni mindet, nos, hogy ők mind fideszesek vagy ha nem, akkor a fidesz hatására akarnak megszabadulni ezektől.
És valamelyik ... (ide nagyon trágár jelzőket képzeljenek a hazaárulók!), mindig ide böfögi a fidesszel kapcsolatos marhaságait!
GeoCravker
@vizinyuszi: Nem. Nem kell szentté avatni. De pár éve egy ilyen hír nyomán minimum életmentő emlékplakettet kapott volna.
Ma azon fröcsögnek, hogy nem is hír, mert "csak" egy afgán menekült.
Te magad vagy a legjobb példa. Aki szerint nem is hír "mert egy magyar is megtette volna". S észre sem veszed, hogy
1. ezzel önmagában is hódolsz a diszkriminációnak. Mert nem az életmentést emeled ki, hanem, hogy kitette vagy nem tette meg.
2. lekicsinyled az afgán srác teljesítményét, ami kenterbe verte a bámészkodókét, de még a magyar mentősökét is.

ma, 08:23 -hoz.
A Fidesz tehet róla. Nem azért, mintha minden egyes antiszemita, idegengyülölő csirkefogót saját pártjelvénnyel védene. De a jelenséget igen. S hatalmi támogatást ad a gyűlöletnek. Olyan emblematikus hominida sz..rkupacokkal is megtámogatva, mint bayerzsóti.
GeoCravker
@wagabund: Ha annyi hatása lesz, hogy vizinyúl és hozzád hasonló, mindenki teljesítményét származásilag megéneklő és minősítő süvölvények elgondolkodnak (bocs a feltételezésért), akkor már megérte.
micfild
@vizinyuszi: Ha a te vagy valamelyik szeretett családtagod (már ha van olyanod) életét mentette volna, akkor te is szentté avatnád.
De lehet annyi benned a gyülölet, hogy még akár a saját gyereked életét is feláldoznád, csak nehogy egy "más" ember segitsen neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.