Meggyaláznám szüleim emlékét, ha Öntől ezt a kitüntetést átvenném – mondta Fekete Béla grafikusművész egyik fia. Újabb nyolc magyarnak ítélte oda a Világ Igaza-kitüntetést a jeruzsálemi Jad Vasem Intézet. Az emlékplaketteket Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete és Pintér Sándor belügyminiszter adta át a hozzátartozóknak. A díjátadó kis híján botrányba fulladt, az egyik kitüntetett hozzátartozói ugyanis visszautasították a díjat, mondván: szüleik emlékét sértenék meg, ha egy ilyen kormány belügyminiszterétől elfogadnák azt.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@zöldszem: Kezdődik a kissé nyíltabb ellenállás, a hatalom lejáratódott képviselőivel szemben, végre))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ezek nem tudnak mást, csak Gyurcsány Bajnait kiabálni! Az úrnak meg gratulálok, a szülei büszkék lehetnek rá! Remélem, pintér sanya epeömlést kapott!
karma1
@kakaósbögre: Igen, de egy eve SE hallottunk a cikkrol, valakiknek nagyon erdeke volt, hogy ne keruljon be a botranyos hir a koztudatba...:o))))
Macskaszem
Tökös, bátor fiai vannak, büszke lehet rájuk az édesapjuk.
pbalage
én épp nemrég hallottam egy történetet a Pintérről, első kézből, olyantól, akit megkergetett amikor csak sima maffiózó volt és még nem volt másodállásban belügyminiszter.
Volt benne verés, fekete merci, felhangosított tévé, soproni bérelt lakás, arab csempészek, lopott cuccok adásvétele és adócsalással való terjesztése. (ez nem az olajmaffiás sztori, hanem egy másik)
Toby
"(Az egész botrány az MTI híradásából természetesen(?) kimaradt – a szerk.)"

Naná, hogy kimaradt, majd világgá kürtölik, hogy a Ragyástól nem vették át a kitüntit, ráadásul még kezet is kellett volna fogni egy mocskos manccsal !
Gonoszgólya
Háháháháhááááá...sintérsanya,,,hehehehe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.