A Kétfarkú Kutya Párt Felcsúton kitett egyik plakátját valakik átragasztották egy fehér szalaggal, melyen az állt: Kossuth Lajos azt üzente. Pár nap múlva viszont valakik ezt letépték – írta meg a BorsOnline.

A lapnak azt is elárulta a hölgy, akinek a kertjében az óriásplakát áll, hogy olyan is megtörtént: egy kisbuszból hat fiatalember szállt ki, kezükben vágóeszközökkel. A nő rájuk szólt, hogy hagyják békén a táblát, ne okozzanak nekik kellemetlenséget, mert semmi közük a politikához. Erre mindannyian visszaültek az autóba és elhajtottak.

Az újság a plakátháború kapcsán megkereste Orbán Viktor jó barátját, a felcsúti polgármestert is. Mészáros Lőrinc az alábbit nyilatkozta:

Ez a plakát egy művészi performansz, amit kitalált néhány ember, és a média felfújta. Úgy gondoltam, emiatt nem fognak hozzányúlni. Hiszen volt, aki komolyan vette és megkérdezett másokat, hogy tényleg lesz itt űrállomás?

Mészáros azt is hozzáfűzte: szerinte nem érdekli az embereket a plakát, a politikával sem foglalkoznak, fontosabb a hétköznapi munkájuk. 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Persze, hogy nem foglalkoznak politikával. Intő jelzés volt számukra Váradi András sorsa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.