Az eddigi statisztikák is mutatták, hogy nem mérséklődött a határt átlépő menekültek száma a kerítés ellenére, de az AP ügynökség felvételén a menekülteknek mosolyogva kaput nyitő magyar rendőrökkel meglehetősen értelmetlennek tűnik a koncepció.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,kerítés értelme,, na ezt nem kell keresni, hiszen egy háborodott elme szüleményeit normális ésszel megmagyarázni lehetetlen)))))))
sentinel216
@papa.49: Meg van ennek az értelme. Tartották a markukat a politikusaink, hogy az Unió - kerítésépítés ürügyén - utaljon ide külön pénzeket. Vettek belőle haveroktól drótot, rabokkal, közmunkásokkal - szinte ingyen - összegányoltak egy értelmetlen, használhatatlan "határzárat". A lóvé 80 % - a zsebbe került. Ne felejtsük, hogy népünk vezérének nagyapja még furmányos eszű lókupecként tengette napjait. A vér nem válik vízzé.
sentinel216
"Mosolyogva engedik be a menekülteket a kerítésen"

Kénytelenek a rendőrök beengedni a migránsokat, mert a kerítés túloldala már magyar terület. Ha valaki magyar földön menedéket kér - törvény szerint -, el kell járni az ügyében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.