Az Echo Tv félnótásainak tevékenysége médiaszempontból nem különösebben érdemelne szót, legutóbb viszont Csereklye Csongor nemcsak a szakma, hanem az emberségesség legalját is bemutatta.

Nem mi találtuk ki, idézet a tudósításból:

"Még egy információ, így a végére. Kollégáktól tudom, hogy találtak itt, a pályaudvar mellett egy hullát. Nem tudták megmondani, hogy ez most migráns, mert a rendőrök nem adtak ki információt. Megpróbálunk ennek is utánajárni, hogy ez az illető ki volt, mi volt."

Csongor, te fasz, segítünk: egy EMBER volt.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nekem kizárólag a "hulla" szóval van problémám. Szerencsésebb lett volna ha holttestről beszél.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsoel
Nem nézek tévét, fogalmam sincs, ki ez a fazon, de az, hogy "ki volt, mi volt", pusztán egy szófordulat, és nem azt jelenti, hogy valaki kétségbe vonja egy másik ember emberi mivoltát.
Ha valakitől megkérdezzük mondjuk egy házibulin: te kicsoda, micsoda vagy, arra nem azt a választ szoktuk kapni, hogy "ember, te f@sz!", hanem pl ezt: X. Y. a nevem, a házigazda unokaöccse vagyok.
"Megpróbálunk ennek is utánajárni, hogy ez az illető ki volt, mi volt." = megpróbálják kideríteni, hogy hívták az elhunytat, hány éves volt, és ha kiderül, hogy bevándorló, akkor melyik országból érkezett, milyen volt az ottani háttere, mivel foglalkozott odahaza, hová akart volna menni stb.
Szeparepa
Az Echo TV, a fizeSS maffia tolvajkormánya illegitim hatalombitorlásának elmúlt öt szégyenletes évében (mely a teljes magyar történelem egyik legszégyenletesebb eseménye) történt szétverése és minden lehetséges szint alá, észak-koreai szint alá süllyesztése züllesztése, a magyar történelem egyik legnagyobb szégyene, körülbelül 56-al, Moháccsal egyenértékű... minden egyes felelős és bűntárs hazaáruló nemzetellenes bűnöző...
kkalman
Nem nézem az Echo TV-t, de ebben a riportban épp semmi kivetnivalót nem láttam. Még a kérdés is a végén rendjén való. A minden napi életben is sokszor használjuk a ki, vagy mi volt szófordulatot. Aki ebbe bele tud kötni, az már a kákán is csomót keres.
Dr plágium
Nekem kizárólag a "hulla" szóval van problémám. Szerencsésebb lett volna ha holttestről beszél.
Freewolf
Már attól is kiver a víz egyeseket, ha csak annyit mondanak: hüpp!
Nagy a hülyék gyülekezete.
Aki Én
Csak kérdezem:
A kiélezett, szájbarágó, cinikus stílust persze én is éreztem, de nem az van a keletinél amit elmondott ez a pali?
A ,,mi volt" kérdés gondolom arra vonatkozik, hogy migráns volt-e az illető, arra pedig ez a helyes mód. Mint ahogy minden elhunyt migráns migráns, nem pusztán no name áldozat.
nezelodo
Az effélék ,lehettek az évfolyam krémjei az esztétika-kommunikáció szakon. Lehet hogy ezért akarja a dakota elsikálni ezt a szakot is? (Ha nem a fidesz foxi-maxin végzett)
Toby
Ez a gyülvész horda nem Echo tv, hanem Tacho-tv !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.