A magyar bankrendszer és a gazdasági növekedés kilátásai mellett Csányi Sándor külön kitért Magyarország igen kedvezőtlen demográfiai kilátásaira is - írja a Portfolio.

A családalapítás szempontjából kiemelten fontos 20-34 éves korosztály létszáma jelentősen csökkent az utóbbi években, a 2002-es csúcshoz képest mostanra 25%-kal kevesebb azon fiatalok száma, akik itthon élnek.

Jelenleg mintegy 150 ezret tesz ki azon 20-34 éves magyar fiatalok száma, akik már külföldön élnek.

Ijesztő képet mutatott Csányi Sándor Magyarország jövőjéről

Az előrejelzés szerint 2020-ra az itthon élő akkori 20-34 éves fiatal száma 1,5 millió főre csökken, míg az itthon és külföldön élő összes fiatal száma 1,7 millió fő közelébe eshet.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Mondhat amit akar ez a pénzeszsák-azt még megbocsájtanám, hogy rajtam is gazdagodott,de azt nem, hogy ő is a az orbán maffia prominens kiszolgálója és haverja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pistapapa
Ez a Csányi is vizsgálat alanya lesz 2018-ban.
paolo006
Akkorra már ezt az országot úgy hívják majd, hogy orbán vajdaság. Mert a lakosság zöme addigra olyan idegen Országokban fog élni ahol emberszámba veszik és megbecsülik. Nem fogjátok elhinni. Vannak ilyen helyek.
1magyar
Az összes gengszterváltó, aki anno magasabb beosztásban volt éppen ezek jövőjét lopta el.
nemjoezigy
"Ijesztő képet mutatott Csányi Sándor Magyarország jövőjéről"
miközben tapogatta a zsebeit és nézte a vagyonának a számait!
miközben vigyorgott, hogy sikerült jól kiszúrni a NÉPpel, főleg azokkal, akiknek kapcsolatba kellett kerülni a pénzintézetekkel, = kölcsönt kellett felvenniük. Mert ez a mocsok is azok közé tartozott, aki meghatározta magyar és így a külföldi bankok uzsora kamatait is!
Teljesen igazad van @Fradigege, de ennél sokkal, de sokkal több szárad a lelkén (ha van neki), majdnem azt írtam, hogy nyomja a lelkiismeretét, de az biztos, hogy nincs neki!
Most osztja az észt, aggodalmaskodik, közben azon töri a fejét, hogy miként tud többet elvenni az országtól! Sajnos nincs egyedül, a kormány és a milliárdosaink is ezt teszik!
Nincs az a pénz, ami ezeknek a férgeknek elég lenne!!!
patkószeg
Talán ideje volna átgondolni, hogy kit is akar a nagytőke támogatni.
Toby
Nahát, hogy mik vannak...a jóságos qrmány népszapurolati intézkedései ellenére, nem szaporodik kellő mértékben a nemzethy magyar !
Tessék dugványozni' orrba-szája, illetve a megfelelő helyen !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.