Miközben te bőszen állatozol, nekem Bicske miatt speciel ég az arcom. Ég az arcom azért, hogy ez a kormány valódi megoldások helyett kelti a feszültséget, válsághelyzetet beszél belénk, és elfelejti hozzátenni: saját ostobasága és politikai indíttatású rosszindulata teremtett embertelen káoszt. Bicskén, Budapesten, az M1-es autópályán, de ami a legtragikusabb: a fejekben is.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Jézusom, kellett nekem megnézni a cikket, erős hányingerem támadt ettől
a sz@r alaktól !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Nagyon jo iras, es sajnos minden sora igaz.
orban miatt jaratodik le az orszag ismetelten, de most aztan rendesen, mert a vilag minden szegleteben a bunko magyarokrol beszelnek. Az ilyen kommunista bencsik felek meg meg ezt fel sem fogjak.
bencemacska
@Yoda69: Dehogynem fogják fel: ők a "minél rosszabb, annál jobb" elvet vallják. És ha az ő szemszögükből nézzük ez igaz is. A pénzt felvették a menekültek ellátására, de a civilek adakozása nélkül azok éhen haltak volna!

Én arra lennék kíváncsi, hány terroristát szűrtek ki a migránsok közül? Az a kötelességük lett volna! Azzal kellene Európát védeni!
És a leleplezettek hol vannak.? Fogadok, hogy a legjobb szállodákban!
Őket szűrjék ki a nyugatiak? Nem biztos, hogy ők továbbmentek! Ők itt - a káoszban - biztonságban érzik magukat. Főleg a Báthory utca elegáns házaiban, OV munka helye közelében!
Hányingerem van!
justhpeter
A békemenetestől csak ennyire tellett. Hozta a békemenet szellemi színvonalát.
Toby
Órrriásssi czikk, kiváló pondró-minősítéssel ! Ilyen bencsik-féle szarzsákok "magyaridőznek" - no meg a hasonlkó "adottságú" gazdija !
F_Viktor
@nyanya001: Írod:
"...erős hányingerem támadt ettől a sz@r alaktól !"

Tovább megyek, nekem ugyanilyen hányingerem van a Bencsik féléket mantrázó birkáktól, talpnyaló, patkány, kártékony féregnek tartom őket, sőt a gyilkos jelzőt is rájuk akasztom! Mert nélkülük, támogatásuk nélkül a ge@ik nem tehetnék meg mindezt, a bencsik, a bayer féléknek felkopna az álluk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.