Miközben te bőszen állatozol, nekem Bicske miatt speciel ég az arcom. Ég az arcom azért, hogy ez a kormány valódi megoldások helyett kelti a feszültséget, válsághelyzetet beszél belénk, és elfelejti hozzátenni: saját ostobasága és politikai indíttatású rosszindulata teremtett embertelen káoszt. Bicskén, Budapesten, az M1-es autópályán, de ami a legtragikusabb: a fejekben is.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Jézusom, kellett nekem megnézni a cikket, erős hányingerem támadt ettől
a sz@r alaktól !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Jézusom, kellett nekem megnézni a cikket, erős hányingerem támadt ettől
a sz@r alaktól !
Yoda69
Nagyon jo iras, es sajnos minden sora igaz.
orban miatt jaratodik le az orszag ismetelten, de most aztan rendesen, mert a vilag minden szegleteben a bunko magyarokrol beszelnek. Az ilyen kommunista bencsik felek meg meg ezt fel sem fogjak.
bencemacska
@Yoda69: Dehogynem fogják fel: ők a "minél rosszabb, annál jobb" elvet vallják. És ha az ő szemszögükből nézzük ez igaz is. A pénzt felvették a menekültek ellátására, de a civilek adakozása nélkül azok éhen haltak volna!

Én arra lennék kíváncsi, hány terroristát szűrtek ki a migránsok közül? Az a kötelességük lett volna! Azzal kellene Európát védeni!
És a leleplezettek hol vannak.? Fogadok, hogy a legjobb szállodákban!
Őket szűrjék ki a nyugatiak? Nem biztos, hogy ők továbbmentek! Ők itt - a káoszban - biztonságban érzik magukat. Főleg a Báthory utca elegáns házaiban, OV munka helye közelében!
Hányingerem van!
justhpeter
A békemenetestől csak ennyire tellett. Hozta a békemenet szellemi színvonalát.
Toby
Órrriásssi czikk, kiváló pondró-minősítéssel ! Ilyen bencsik-féle szarzsákok "magyaridőznek" - no meg a hasonlkó "adottságú" gazdija !
F_Viktor
@nyanya001: Írod:
"...erős hányingerem támadt ettől a sz@r alaktól !"

Tovább megyek, nekem ugyanilyen hányingerem van a Bencsik féléket mantrázó birkáktól, talpnyaló, patkány, kártékony féregnek tartom őket, sőt a gyilkos jelzőt is rájuk akasztom! Mert nélkülük, támogatásuk nélkül a ge@ik nem tehetnék meg mindezt, a bencsik, a bayer féléknek felkopna az álluk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.