A bíboros szerint zászlóbontás és magamutogatás nélkül menetek ki a menekültek közé, és voltak szálláshelyeik is, csak az adminisztratív akadályok miatt nem tudták megnyitni. Interjú.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
van még lejjebb?
..méghogy inkognitóban?...

jéééézusom, mi jöhet még?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@papa.49: Beleveheted meg a hasonlatodba, hogy "meg az olyan pap, aki megaldotta a fegyvereket a front elott, es tetlenul nezte, hogy zsidok szazezreit vagonirozzak be es viszik a biztos halalba"... Na, hat ezert nem hiszek egyetlen papban sem, az Isten meg mindannyiunkban ott van, csak meg kell talalni a hozzavezeto utat...:o))))
Toby
Aki kételkedik az egyházfik álruhás megjelenésében, az nyugodtan kérdezze meg az Urat, az ő szeme mindent lát !
karma1
@Toby: Tudod, nekem az Ur mar elarulta, hogy mekkora k@csog ez a pali, ugyanis en kivalo kapcsolatban vagyok Vele...:o)))
dr. prédikátor
Na ez a főizé megint megmondta a tutit!!!te szerencsétlen ha valóban ott lettetek volna és nyiltan/nem inkignyitóban/legalább elismerték volna az egyház szerepét !!! de így???Eggyel több hazug!!!
pbalage
eddig azt hittem reverendában járnak a papok.
De most már tudom, hogy inkognitóban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.