Biztos, hogy kormányra kerülnek, de nem mindegy hogyan – mondta csaknem 150 ismert művész, zenész, színész, sportoló és társadalomtudományokkal foglalkozó szakember előtt Vona Gábor a múlt hétvégén tartott beszédében, melyben a jelenlévőkhöz szólva az egész magyar értelmiség segítségét kéri a Jobbik hatalomra jutásához. Cserébe a társadalomban betöltött fej pozícióját és a kritika szabadságát ígérte számukra.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Nem elég már neki a Himnuszt éneklő fiatalok szintje, kellenek már az olvasni tudók is!? :-))
papa.49
A ,,behízelgő szirénhang,, megszólalt, de ahogy a pár felsorolt, sokan befognak esni a csapdába, pedig ez a társulat még a fütyisznél is rosszabb sokkal, és még ,,éhesek,, is ráadásul az ország meg már ki van fosztva, meg ha hatalomra kerülnek elzárják a csapokat az Unióban, és nekünk ,,reszeltek,,))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.