Augusztus 31-ei hatállyal felmentését kérte Zombor Gábor, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára – közölte a tárca csütörtök délelőtt az MTI-vel.

A közlemény szerint Zombor Gábor személyes és családi okokra hivatkozva távozik.

Az egészségügyért felelős államtitkárságot ideiglenesen Beneda Attila helyettes államtitkár irányítja. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hamarosan javaslatot tesz a miniszterelnöknek az egészségügyi államtitkár személyére vonatkozóan – írták. "A miniszter sajnálattal veszi tudomásul, hogy egy nagy szakmai tudással rendelkező szakember távozik az egészségügy éléről" – olvasható az Emmi közleményében.

Balog Zoltán 2014 júniusában, az új kormány alakításakor kérte fel egészségügyért felelős államtitkárnak Zombor Gábort.

Zombor Gábor 2006 óta országgyűlési képviselő a Fidesz frakciójában, 2014 májusától az Országgyűlés népjóléti bizottságának elnöke.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Zombor az egyetlen ember a Fideszben, akiből OV helyett hiteles miniszterelnök lehetne.
JAJMÁR
Nem ismerem, nem jegyeztem meg, Ahogy visszamenőleg keresem a hozzá fűzhető tevékenységeket, ígérgetni ő is tudott.
(Azon gondolkodom, hogy mondott-e már le valaki családi okokra hivatkozással ilyen jó kis posztról? Hiszen még a nőverés és bírósági ügy, meg téves adóbevallás és stb... ügyek miatt se!)
Fura, fura... :)
Január
"A miniszter sajnálattal veszi tudomásul, hogy egy nagy szakmai tudással rendelkező szakember távozik az egészségügy éléről" – olvasható az Emmi közleményében."
Csak ehhez a beosztáshoz kevés a szakértelem, politikusnak is kell lenni. A politikus pedig egy külön állat faj. Aki ma ezt mond, holnap azt, és ezt meg is indokolja jó esetben. Ehhez pedig gyomor is kell.
Ő kiállt a Sándor Mária mellett, lehet , hogy ez "óriási bűne volt" - mások szemében és megkérték , hogy álljon arrébb...
Mobil123
Esetleg ő lesz az erdélyi kórház vezére amit a Mi adónkból épít a magyar kormány??
sentinel216
Az emberi méltóságot, a nagyobb tudást, nem tűrik meg maguk között a dúvadak. Beszéltem diplomás hölggyel, akinek sajnos úgy hozta a sorsa, hogy közmunkásként, épület takarító brigádba osztották be dolgozni. Az öt tagú csoportnak összesen nem volt 8 általánosa. Mégis kimarták maguk közül azt, aki - bár szerényen meghúzta magát - nem volt közéjük való.
Zombor Gábor nem volt hajlandó a kondával együtt röfögni, elüldözték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.